FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

GALERIE FOTO Sudul a atacat Nordul la Craiova și s-a lăsat cu capturi de război! Se desființează gruparea? "Steagul vostru e la noi. Dați dovadă de onoare"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 14:21

Peluza Sud Craiova, cea mai dură facțiune a ultrașilor olteni, care a rămas alături de FC U, echipă din Liga a 4-a, a postat câteva imagini în care se apără în fața rivalilor.

Ultrașii de la Peluza Sud Craiova susțin că au capturat unul dintre steagurile de gard ale grupării Sezione, prima dintre facțiunile ultrașilor care a întors armele împotriva echipei dezafiliate și a trecut de partea CS U în 2013.

Cei de la Sezione au susținut în tot acest timp că le-au fost capturate doar mesajele afișate în peluza Nord, nu și steagurile. Însă Peluza Sud a venit acum cu dovada că steagul respectiv a fost afișat pe stadion de Sezione la meciurile lui CS U.

În plus, ultrașii de la Sud fac apel la onoare și le cer celor de la Sezione să se desființeze, conform codului ultras.

"După ce am citit două comunicate frumos ilustrate cu fotografii în care ne arătați că de fapt nu am capturat decât mesaje de la coregrafii, deși e și asta foarte rușinos, vă arătăm și noi niște fotografii.

Ce avem noi aici, un steag de gard în adevăratul sens al cuvântului pe care grupul Sezione l-a afișat în deplasări, la meciurile de acasă de la Severin și chiar de pe «Ion Oblemenco». Imaginile vorbesc de la sine și dacă ne vorbiți despre onoare e cazul să dați și voi dovadă de ea!", a fost mesajul Peluzei Sud Craiova.

În altă ordine de idei, U Craiova 1948, echipa aflată în Liga a 4-a, a câștigat meciul de sâmbătă cu 7-0 pe terenul celor de la AS Ajax Dobrotești. U Craiova 1948 e lider, cu 16 victorii din tot atâtea meciuri.

 clasament l4 dolj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
fcu1948
fcu1948  •  30 Noiembrie 2017, 17:39
Postat de kaloogarele pe 28 Noiembrie 2017, 21:26

las-o balta, ai spus deja ca n-ai fost in viata la craiova :)). vezi ca itz creste nasu' ala *** da' sa-tz explic ... noi astia dupe colea eram la stadion cind marele hagi i-a fript un pumn lu' danutz bica de al carui marcaj n-a reusit sa scape tot meciu'. si marele hagi a luat un roshu de toata frumetea, iar steaua a luat-o in meciu' ala cu 3-1. meciurile tale mititele (la care oricum n-ai fost) nu ne intereseaza

Călugăre pesedist, îți proun un gentleman agreement: dacă găsești postarea mea în care eu să fi afirmat că nu am fost niciodată în Craiova și o copiezi aici, atunci promit ca la fiecare articol de pe gsp despre cese litera u clona o să comentez în termeni laudativi despre olguța și despre rotărel. Însă, dacă NU există afirmația pe care mi-o atribui, te angajezi să recunoști răspicat că ești un troll aflat în serviciul pesedeului???? Ce zsici, batem palma?

fcu1948
fcu1948  •  30 Noiembrie 2017, 17:32
Postat de kaloogarele pe 28 Noiembrie 2017, 21:35

s-a jucat meci oficial cu efce literau 1948 (dupa cum itz explica uomu' ... o echipa de care localnicilor li se filfiie - asa cum li se filfiie si la restu' de 6 miliarde de pe glob, cu exceptia a 150 de betzavani fara servici si a ta, marele postac). uomu' zicea de universitatea craiova, echipa orasului craiova

Da, mă, dar fmăcar ece litera u este o echipă din Craiova, spre deosebire de cese litera u care este din București. Asta că tot vă dați voi mari olteni și vă mândriți că sunteți din Craiova....

kaloogarele
kaloogarele  •  28 Noiembrie 2017, 21:35
Postat de fcu1948 pe 27 Noiembrie 2017, 23:56

Păi dacă tocmai au jucat meci oficial, ce rost mai are un amical? Sau te refereai la Universitatea Craiova fondată în 2013 la București? Că voi sunteți din Craiova dar v-ați înființat în București,.....

s-a jucat meci oficial cu efce literau 1948 (dupa cum itz explica uomu' ... o echipa de care localnicilor li se filfiie - asa cum li se filfiie si la restu' de 6 miliarde de pe glob, cu exceptia a 150 de betzavani fara servici si a ta, marele postac). uomu' zicea de universitatea craiova, echipa orasului craiova

Vezi toate comentariile (42)
Comentează