FOTBAL  »  Superliga  »  URMĂRIT INTERNAȚIONAL

GALERIE FOTO Un fost patron din Liga 1 e de negăsit de autorități, dar foarte activ pe Facebook » Cum îi sfidează pe polițiști pe rețeaua de socializare

Alin Simota +15   FOTO
Alin Simota

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 17:50

Alin Simota, fostul patron al Jiului Petroșani, a fugit din țară în luna ianuarie a acestui an, la câteva zile după ce a fost pus în libertate de Judecătoria Deva, pentru ispășirea condamnării de doi ani de închisoare.

Omul de afaceri a fugit în Emiratele Arabe Unite (Dubai), țară cu care România nu are acord de extrădare. Simota trebuia să rămână în țara noastră pentru a-și ispăși restul de pedeapsă după ce a fost găsit vinovat pentru infracțiuni de crimă organizată.

Simota trăiește liniștit în Dubai și aproape în fiecare zi își alimentează contul de Facebook cu imagini noi fără ca Poliția română să poată face ceva.

"Aici sunt două chestiuni: localizarea și extrădarea. Acordul de extrădare nu există și, prin urmare, în lipsa unui acord legal, nu-l putem aduce. Nu poate fi adus în baza legislației internaționale, fiindcă nu există un acord de extrădare între țări pentru infracțiunea respectivă.

Colegii lucrează la caz în continuare, Alin Simota este dat în urmărire națională și internațională”, a declarat subcomisar Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, conform zhd.ro.


Una dintre pozele postate recent de Alin Simota pe contul său de Facebook. Mai multe, în galeria foto!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
551117378378889
Cristi Cebuc  •  13 Octombrie 2016, 11:56
Postat de magura pe 13 Octombrie 2016, 09:30

Pai cam toti parnaiasii au avut sau au legaturi cu fcsb!

Da, si Copos si Borcea au avut legaturi cu FCSB =)), nu mai comenta ma te-dreq de ***, daca nu te duce capul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

551117378378889
Cristi Cebuc  •  13 Octombrie 2016, 11:54

Da-ti te rog frumos demisia jurnalist incompetent: „a fugit din țară în luna ianuarie a acestui an, la câteva zile după ce a fost pus în libertate (sau sub acuzare?) de Judecătoria Deva”

magura
magura  •  13 Octombrie 2016, 09:30
Postat de jack_the_stripper pe 12 Octombrie 2016, 23:17

Walter asta... tot fcsb-ist?

Pai cam toti parnaiasii au avut sau au legaturi cu fcsb!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close