FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

GALERIE FOTO Un nou superstadion aproape de finalizare » O echipă din Liga 1 va juca din primăvară pe noua arenă

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2016 15:38

Pandurii joacă meciurile din acest sezon la Severin, asta după ce s-a decis că stadionul de la Tîrgu Jiu va modernizat.

Stadionul din Târgu-Jiu prinde din ce în ce mai mult contur. Investiţia a fost realizată în proporţie de peste 40% Lucrările trebuie să fie gata la finalul acestui an, iar în primăvară, echipa Pandurii va juca pe noua arenă.

Stadionul va avea peste 14.000 de locuri și va beneficia și de şi de o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri.

"Lucrările de modernizare şi extindere a capacităţii stadionului municipal sunt într-un stadiu avansat. Până la această dată a fost integral realizată infrastructura, inclusiv parcajul subteran. Partea de suprastructură a fost realizată parţial la cele două tribune principale, respectiv tribuna oficială şi cea de-a doua tribună care adăposteşte spaţiile pentru oficiali şi hotelul, respectiv spaţiile administrative.

De asemenea, în zona peluzelor, structura a fost finalizată complet, în această perioadă executându-se deja montarea structurii metalice a acoperişului, gradenele. Practic, investiţia este realizată în proporţie de peste 40% şi ne-am propus ca până la sfârşitul anului întreaga structură să fie finalizată, inclusiv acoperişul, urmând ca în perioada iernii să se efectueze lucrările de arhitectură, finisajele interioare, astfel încât în primăvară stadionul să poată fi dat în folosinţă", a declarat Raul Chiriac, şeful Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
alecs404
alecs404  •  10 August 2016, 22:13
Postat de para.para pe 10 August 2016, 21:06

Dar observi tenta de senzational din titlu? "O echipă din Liga 1 va juca din primăvară pe noua arenă." Toata lumea stie ca de ceva timp se vorbeste de 2 stadioane noi, la Craiova si la Tg. Jiu, dar *** nu pun numele echipei in titlu ca sa creada lumea ca cine stie ce alta echipa o sa aiba si ea stadion nou.

Te mai surprinde faptul ca toti fac Clickbait-ing?

claudiu.h12
claudiu.h12  •  10 August 2016, 21:29

Senzational. Incredibil. Nemaipomenit. Soc soc soc!!! Fantastic.

para.para
para.para  •  10 August 2016, 21:06
Postat de adytza74 pe 10 August 2016, 20:59

Mare stadion , peste 14 mii de locuri , din care mai mult de 1500 trebuie lasate goale pentru protectie si interventii , deci ce faci cu el in Europa? Dar pentru Tg.Jiu e numai bun.

Dar observi tenta de senzational din titlu? "O echipă din Liga 1 va juca din primăvară pe noua arenă." Toata lumea stie ca de ceva timp se vorbeste de 2 stadioane noi, la Craiova si la Tg. Jiu, dar *** nu pun numele echipei in titlu ca sa creada lumea ca cine stie ce alta echipa o sa aiba si ea stadion nou.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează