FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Un titular de la Dinamo a dat lovitura! S-a combinat cu sora extrem de sexy a unui jucător din Liga 1

FOTO: Instagram Ami Marc +16   FOTO
FOTO: Instagram Ami Marc

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 12:09

Vlad Muțiu, portarul de 23 de ani al lui Dinamo, traversează cea mai bună perioadă din carieră. Devenit titular după plecarea lui Jaime Penedo, goalkeeper-ul are cu ce să se mândrească și în viața privată. 

Dinamovistul are de scurt timp o relație cu Ami Marc, sora de 22 de ani a lui Andrei Marc, fost jucător la Dinamo, în prezent la Concordia Chiajna.

Cei doi sunt împreună de câteva săptămâni, iar recent au ales să-și oficializeze relația, postând mai multe fotografii pe conturile lor de Instagram. 

Ami are 22 ani și este studentă la Facultatea de Biologie în cadrul Universității din Iași și nu ezită să posteze constant fotografii incitante pe rețelele de socializare.

Vezi în galeria foto imagini hot cu Ami Marc!

Vezi și: Țineți-vă respirația! GALERIE FOTO SUPERSEXY cu italianca răvășitoare care l-a vrăjt pe Mihai Bălașa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
caminero
caminero  •  01 Ianuarie 2019, 21:04
Postat de terminator_1 pe 01 Ianuarie 2019, 15:41

Cei 2000 de euro pe care-i castiga lunar la fcdb nu-i ajung de haine ***...fotbaliatorii fcdb-isti cred ca suporterii sau culorile clubului le vor asigura strictul necesdar dupa retragerea din sport.

Ție ți se mai spune și Vitamax?

jackryan
jackryan  •  01 Ianuarie 2019, 19:54
Postat de terminator_1 pe 01 Ianuarie 2019, 15:41

Cei 2000 de euro pe care-i castiga lunar la fcdb nu-i ajung de haine ***...fotbaliatorii fcdb-isti cred ca suporterii sau culorile clubului le vor asigura strictul necesdar dupa retragerea din sport.

2000 de euro castigi si tu din postari asa te laudai pe aici :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

para.para
para.para  •  01 Ianuarie 2019, 17:55
Postat de adighita86 pe 01 Ianuarie 2019, 15:02

O stire care nici nu apare pe site-ul gsp.ro "Internaționalul român Demis Grigoraș va pleca de la Tatabanya la finalul sezonului pentru a juca într-unul din cele mai puternice campionate ale Europei. Fostul inter dreapta al Reșiței și Timișoarei a semnat cu Chambery, potrivit .... " , nu cred ca tebuie neglijat handbalul masculin in Romania.

Atata timp cat stirea nu are de-a face cu fcsb si/sau cu becali, n-o s-o vezi niciodata pe site-ul hartiei de impachetat peste. Crezi ca ei nu au aflat despre transfer? Au aflat, dar ei nu pot face legatura cu fcsb si becali intr-o asemenea stire. Nu pot publica un articol despre handbal la care sa puna poza cu fcsb si nici sa scrie ceva in interiorul articolului despre fcsb sau becali. Asa ca ei mai bine prefera sa nu dea astfel de stiri, de fapt asta este si ordinul, ca sa nu zic chiar si crezul lor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează