FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

GALERIE FOTO Valentin Iliev a semnat cu CSU Craiova » Primele fotografii în tricoul oltenilor

FOTO: Bogdan Dănescu +11   FOTO
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2015 16:24

Valentin Iliev a semnat astăzi un contract pe un an cu CSU Craiova, cu drept de prelungire pe încă unul.

Fotbalistul a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Emil Săndoi și așteaptă cartea verde pentru a putea juca la CSU.

În Liga 1, Iliev are 51 de meciuri și 10 goluri, pentru FC Universitatea Craiova și Steaua. În sezonul trecut, Iliev a jucat 12 meciuri pentru ȚSKA Sofia și a marcat un gol.

"Îi urez bun venit și sînt convins că va face meciuri bune. Sînt sigur că prin experiența și valoarea lui, va da un plus liniei defensive", a spus Săndoi potrivit site-ului echipei CSU.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
valu4ever
valu4ever  •  30 Septembrie 2015, 08:27

csu.azilul de batrani al fotbalului romanesc?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Septembrie 2015, 01:53
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Septembrie 2015, 18:17

...acest blatist o sa ne ingroape echipa ori de cate ori poate ...CSU nu avea nevoie de blatisti ...

tu minti si cand dormi

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  29 Septembrie 2015, 18:51

mai terminati cu prostiile clona neclona stiinta sacra pe maidanul din fatza luncii, REVENITI la NUMELE de OLTENIA CRAIOVA cu sau fara UNIVERSITATEA ca sa fiti echipa adevarata ca BAYERN, Iliev a jucat in 2010 la Craiova din pacate uite ce repede trecura 5 ani ..........de atunci a disparut Craiova veche din vara lui 2010.,.....eu am dat un semnal atunci sustinand pe stadione proiectul OLTENIA CRAIOVA insa echipa pe care am mizat GMCFR s-a vandut la SEVERIN si Craiova a ramas cu STIINTA contempland

Vezi toate comentariile (7)
Comentează