FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CS U CRAIOVA 0-3

GALERIE FOTO + VIDEO Imaginile anului în fotbalul românesc! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru Valentin Mihăilă, căzut inconștient lângă el!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 21:14

Croatul Ivan Martici de la CS U Craiova s-a pus în genunchi, a făcut cruce și a început să se roage când jucătorii cereau intervenția disperată a Ambulanței pentru Valentin Mihăilă, coechipierul său de 18 ani, căzut după o lovitură violentă cu Laurențiu Rus, sancționat cu cartonaș roșu!

Faza s-a întâmplat în minutul 10 al partidei disputate la Iași între Poli și CS U Craiova, 0-3, iar Martici a fost filmat minute bune cu ochii în lacrimi, în timp ce se ruga. Ambulanța a intervenit după mai multe minute de ezitare, iar Mihăilă a fost tratat la fața locului, după care a fost la spital cu o altă ambulanță decât cea prezentă la stadion, conștient și în revenire.

Pe margine, antrenorul Devis Mangia și-a pierdut cumpătul, gesticulând și țipând la intervenția greoaie a medicilor.

sursa foto: capturi TV Digi Sport

Momentul când Mihăilă e lovit

img 7102

img 7103

FOTO: Captură

Momentele tulburătoare Martici

946450 img 7095

946448 img 7092

FOTO: Captura TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
gigelos
gigelos  •  03 Noiembrie 2018, 10:22

De ce cancanizati ? De ce va bateti joc ? Auzi ...Imaginile anului ... Respect Martici ! Nimic teatral , nimic de fatada . Un barbat ce se roaga pentru viata unui copil . Ce se poate spune .. auzi ...Imaginile anului ... papagalilor

166519390404871
Cristian Gherasim  •  03 Noiembrie 2018, 09:27

Se ajunge aici pentru usurinta cu care se trateaza asemenea faze.Arbitri nostri sunt preocupati sa dea rosu asa mai smechereste .In schimb la faze evidente de rosu ei cica lasa jocul mai barbatesc.Nu pot sa uit cand Roman urla de durere in careu iar Fesnic nici nu l-a bagat in seama.Cand Cucu sau Fulop jr ies pe targa din teren fiind indisponibili 6 luni ,iar Barsan da doar galben la ambele faze.Cand Oaida iese pe targa in urma unui contact chiar saptamana trecuta fiind indisponibil tot anul asta iar marele Avram nu da nici galben .Si multe altele...Multi arbitri romani mai inventeaza un penalty ,mai refuza unele evidente ca de ei sunt smecherri.

fabius_2014
fabius_2014  •  03 Noiembrie 2018, 07:56

Sanatate Mihaila ! Respect Martici !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează