FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO + VIDEO Ionuț Negoiță le-a pregătit o surpriză uriașă copiilor din Academia lui Dinamo: Nistor și Dănciulescu au jucat rolul lui Moș Crăciun

FOTO: GSP +5   FOTO
FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2018 15:15

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu repeziciune, iar Ionuț Negoiță nu a rămas dator față de juniorii celor de la Dinamo. 

Boss-ul dinamovist a invitat azi la RIN toți copiii din Academia celor de la Dinamo, inclusiv pe părinții acestora, cărora le-a oferit o masă de Crăciun și mai multe surprize. 

La evenimentul ce a avut loc azi au fost prezenți și căpitanul Dan Nistor și Ionel Dănciulescu, cei care le-au oferit cadouri tinerilor dinamoviști. 

 

300 de copiise află în Academia celor de la Dinamo

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Haz de necaz la Dinamo » Declarații haioase ale lui Alexandru David despre un oficial: "E în play-off la dat zăpada"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  17 Decembrie 2018, 19:18

Random cred ca e la poarta la palat cu buzunarele pline cu sacose goale de Lidl!

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Decembrie 2018, 18:27

Frumos articol.Bravo GSP. Se pot scrie si articole frumoase. Sarbatori fericite si multe bucurii !

kordell
kordell  •  17 Decembrie 2018, 17:14

Copiilor de la academia Clinceni nu li s-a dat nici o branza .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează