FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO + VIDEO Mircea Rednic, cadou inedit de ziua lui! Imagini de la surpriza pregătită de club

FOTO: Facebook Dinamo +5   FOTO
FOTO: Facebook Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 16:32

Mircea Rednic împlinește azi 57 de ani și a ales să-și petreacă ziua de naștere alături de jucători și de mai mulți oameni din club, la un restaurant din Otopeni. 

Tehnicianul lui Dinamo a primit cadou o caricatură, în care ține într-o mână în lesă doi câini, iar în cealaltă trofeul pentru campioana României, la care tot aspiră formația alb-roșie de 12 ani. 

Rednic a primit și un tort decorat cu o poză a sa în care flutura un steag uriaș în fața galeriei lui Dinamo. 

 
 
 
View this post on Instagram

LA MULȚI ANI, Mircea Rednic!

A post shared by DinamoBucurestiOfficial (@dinamobucurestiofficial) on

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Mircea Rednic are două dorințe de ziua lui » Povești amuzante din copilărie: „Ai mei voiau mă facă instalator! La fotbal zicea «Du-te în atac. Ăia care dau goluri fac bani»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
nomadu71
nomadu71  •  10 Aprilie 2019, 10:21

La mulți ani , nea Mircea ! Multă sănătate... și luați mai repede cât mai multe acțiuni și clubul, că altfel, e jale!

2036290743290484
Ion Marin  •  10 Aprilie 2019, 09:55

Ii doresc lui Mircea Rednic, mult noroc, multa sanatate si multe bucurii.Sa aiba parte alaturi de familia Dinamo de multe succese.Sa reconstruiasca si sa readuca Dinamo pe primul loc.E un moment greu , dar trebuie depasit , cred ca e cel mai greu moment din istoria clubului.Succes Mircea Rednic , ai dovedit ca esti un om deosebit , un altruist , un om minunat.

chris_bu67
chris_bu67  •  10 Aprilie 2019, 07:46

La mulți ani,binecuvântați,sănătate,bucurii,succese alături de toată suflarea dinamovistă!Să ne trăiești,domnule Mircea Rednic!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează