FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO + VIDEO Primele imagini de la vizita medicală a Stelei » Care au fost marii absenți

FOTO: Alex Nicodim +11   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 08:58

Steliștii s-au trezit dis de dimineață, fiind nevoiți să se lupte cu nămeții pentru a efectua vizita medicală.

Lista cu jucătorii care au ajuns la Institutul de Medicină Sportivă:

Stăncioiu, Poiană, Toșca, Moke, Tamaș, Mitrea, Momcilovici, Enache, Gabi Simion, Mario Mihai, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Vlad Achim, Sulley Muniru, Ovidiu Popescu, Antonio Jakolis, Cristian Onțel, Vlad Mihalcea, William De Amorim, Adi Popa, Dennis Man, Denis Alibec și Alexandru Tudorie au fost jucătorii prezenți la vizita medicală. 

Primul jucător care a ajuns la Institutul de Medicină Sportivă a fost Ionuț Poiană.

Fernando Boldrin este marele absent de la vizita medicală. Acesta nu a fost prezent nici la reunirea de pe 4 ianuarie, fiind preconizat să ajungă azi în București din Brazilia. 

Un alt absent a fost Florin Niță, dar acesta va efectua vizita medicală la Chiajna. 

De asemenea, nici Florin Tănase nu a fost prezent, neprimind încă acceptul medicilor. Acesta va efectua ulterior vizita medicală. 

Golubovici, Chitoșcă, Vâlceanu, Aganovici, Enceanu, Dan Popescu și Mitrea sunt alți jucători care nu au fost prezenți la vizita medicală, însă aceștia nu vor mai continua la Steaua din această iarnă.

Citește și: Gabi Tamaș a "comis-o" din nou » Cum s-a prezentat astăzi la vizita medicală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Ianuarie 2017, 13:40

...”Un alt absent a fost Florin Niță, dar acesta va efectua vizita medicală la Chiajna. ...” ???!!!! S-a deschis vreun Institut de Medicină Sportivă la ...Chiajna ?! Sau el o face la dispensarul comunal sa nu îi iasă ceva aiurea ?!

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  06 Ianuarie 2017, 12:59

"Marii absenți"!!! A lipsit de la apel Emil Cioran? N-a venit Mircea Eliade? Ori n-a ajuns Constantin Brâncuşi la dezbrăcarea fecesebeului? Cîtă prosteală jesepistă fără măsură şi fără efect, căci oricum chiuiți în cădere liberă pe tobogan şi voi, slu goilor, şi echipa voastră pe nală care v-a îngenuncheat şi v-a uitat cu anii stînd pe vine.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  06 Ianuarie 2017, 11:49

hal de institut de medicina sportiva in 2017, cu canapele si mozaic de faianta din anii 60, aparatura din aceeasi epoca, da guvernul nostrua re treaba sa creeze clone departamental ori stadiaone noi in orase unde nu mai exista cluburi de fotbal, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează