FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Găman rezolvat! Steaua a profitat de faptul că fundașul e în ultimele șase luni de contract și a negociat direct cu el

Găman, 26 de ani, are 13 meciuri în echipa naţională de seniori şi 15 în cea de tineret
Găman, 26 de ani, are 13 meciuri în echipa naţională de seniori şi 15 în cea de tineret

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 00:00

Stoperul a acceptat oferta campioanei, 20.000 de euro pe lună, şi din iunie va deveni fotbalistul roş-albaştrilor pentru următorii 5 ani.

Nu e Andrei Ivan, e Valerică Găman. Steaua şi-a asigurat semnătura stoperului Astrei Giurgiu, însă fotbalistul va îmbrăca tricoul campioanei abia din vară, atunci cînd îi expiră înţelegerea cu actualul club. Tocmai pentru că se află în ultimele 6 luni, roş-albaştrii au putut intra în negocieri cu jucătorul, fără ca Astra să se poată opune.

Ieri dimineaţă, Gigi Becali s-a întîlnit cu Anamaria Prodan şi cu Irinel Găman, ultimul fiind fratele fotbalistului. Cei 3 au discutat pe marginea salariului pe care urmează să-l aibă Valerică şi s-a ajuns la un acord: 20.000 de euro pe lună. Contractul intră în vigoare din vară, cînd Becali îi va oferi şi o primă de instalare.

Strategia Stelei, de a-l antama pe Găman de acum pentru la vară, ar putea determina Astra să-l lase să plece chiar din acest moment din două motive. Primul: în iunie l-ar pierde gratis, pe cînd acum ar putea încasa o sumă de bani. Al doilea: ar fi nevoită să aibă în lot, pe parcursul play-off-ului, un fotbalist care peste cîteva luni va fi legitimat la Steaua.

Deşi situaţia lui Găman e aproape la fel cu cea a lui Enache, pe care Şumudică l-a anunţat că e exclus din lot fiindcă a declarat că îşi doreşte să meargă la Steaua, tehnicianul Astrei are un alt discurs referitor la fundaşul central.

"E în ultimele 6 luni de contract, nu mă deranjează că Steaua s-a întîlnit cu fratele lui. El poate da curs oricărei alte oferte, dar eu îl cunosc foarte bine. El a dat mult pentru Astra şi tot ce a realizat a realizat şi datorită acestui club şi dacă va fi ceva, sînt convins că mă va anunţa în timp util", a declarat Şumudică la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
1579838545600667
George Dumbrava  •  30 Ianuarie 2016, 18:19

*** pana la vara Gaman NU MAI JOACA sau gasete alta ehipa NU NE MAI INTOXICATI scrieti numai bombe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  29 Ianuarie 2016, 18:09
Postat de respect.pentru.sport pe 29 Ianuarie 2016, 14:15

Sper sa nu fie adevarat. 20.000 pe luna? IIn ritmul asta intra Steaua in faliment inainte de cupele europene. Mi se pare mult prea mult. Cu Alcenat ce facem? La Timo ii dam 12000 acuma si la Gaman 20000 abia din vara dupa ce Steaua va trebui sa ia campionatul fara ajutorul lui? Cum vine asta domnule Becali?

becali risca totul pe o carte...sa ia campionatul asta ca sa ia banii de la uefa..... daca nu prinde CL va fi jale ptr el....isi dau si prodanii cu firma in cap fiindca ei l au impins la asta

zizu
zizu  •  29 Ianuarie 2016, 16:15
Postat de daweroirl pe 29 Ianuarie 2016, 13:51

pai si aici pe acest articol scrie de noi ,ce cauti aici pacaliciule?:)

eu intru pe site.....vina e a *** de aici ***....si am impresia ca si tu tot de aici esti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează