FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA

S-au încheiat audierile » Comisia a decis să amîne cazul pînă pe 15 februarie

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 21:31

UPDATE / 21:30 - Comisia a decis să amîne cazul pînă pe 15 februarie pentru a mai aduna noi probe

UPDATE / 21:20 - Jucătorii au ieşit de la audieri şi aşteaptă decizia pe holurile Ligii

UPDATE / 19:50 - Comisia îi audiază pe cei trei separat: Bărboianu cu Mititelu şi Găman cu Mititelu

UPDATE / 18:00 - Găman, Bărboianu şi Mititelu au intrat în sală şi au început audierile

UPDATE / 17:15 - Patronul Universităţii aşteaptă pe holurile Ligii să intre în sala de şedinţă şi nu a s-a întîlnit cu jucătorii

UPDATE / 17:10 - Cei doi jucători au intrat în sediul Ligii şi nu au dorit să ofere declaraţii presei

UPDATE / 17:00 - Găman şi Bărboianu aşteaptă la 30 de metri de sediul Ligii şi aşteaptă semnalul să intre în clădire. Astfel, cei doi evită contactul cu patronul Universităţii

UPDATE / 16:45 - Adrian Mititelu suportă tot mai greu aşteptarea, el ieşind din sediul Ligii pentru a vedea ce se întîmplă afară

UPDATE / 16:35 - Momentan se judecă litigiul Timişoarei cu Laszlo Sepsi. Găman şi Bărboianu nu au ajuns, dar surse din cadrul Ligii au spus că aceştia vor ajunge sigur. Patronul Craiovei, Adrian Mititelu şi Dumitru Dragomir s-au evitat

UPDATE / 16:00 - Fotbaliştii încă sînt aşteptaţi să vină. Ei se află în acest moment în Bucureşti

UPDATE / 15:10 - Cei doi fotbalişti încă nu au sosit la Ligă

UPDATE / 15:00 - Adrian Mititelu a venit la sediul LPF, însoţit de avocat şi de un bodyguard şi a spus că "dacă vor fi declaraţi liberi, nu renunţ. Eu nu am nimic cu jucătorii pentru că au fost prost sfătuiţi"

------------------

Fundaşii Valerică Găman (foto) şi Ştefan Bărboianu sînt aşteptaţi azi, la ora 15:00, la sediul Ligii pentru a fi audiaţi de membrii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, iar gsp.ro te va ţine la curent cu tot ce se va petrece la LPF.

Jucătorii se vor întîlni în premieră după fuga din cantonament cu Adrian Mititelu, patronul oltean urmînd a fi şi el prezent la judecată: "N-avem nici o emoţie! Normal că îl vom saluta pe patron, doar sîntem oameni".

Cei doi fotbalişti au fugit în urmă cu două săptămîni din cantonamentul Universităţii Craiova şi vor trebui să dea explicaţii în faţa membrilor Comisiei cu privire la hîrtiile semnate.

Găman şi Bărboianu au cerut LPF să-i declare liberi de contract, în baza unor dezlegări în alb, pe care Adrian Mititelu i le-a dat lui Victor Piţurcă.

Iată istoricul evenimentelor din "cazul Bărboianu - Găman":

1. Pe 19 ianuarie, Găman şi Bărboianu au decis să plece din cantonamentul Craiovei. Imediat după "dezertare", Mititelu l-a acuzat pe Piţurcă de faptul că i-a "furat" pe cei doi, în baza unor dezlegări în alb, "lăsate cu titlu de garanţie, fără valoare juridică". În aceeaşi zi, Mititelu i-a ameninţat pe cei doi că nu vor părăsi Ştiinţa, pentru că mai au 5 ani de contract şi nu li se va da drumul

2. Pe 20 ianuarie, s-a anunţat că situaţia fotbaliştilor va fi analizată la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF. Tot atunci, Mititelu a făcut un apel la părinţii jucătorilor să îi convingă să revină la echipă şi  a susţinut că are o ofertă clară de la Dnepr pentru Găman. Cei doi fotbalişti şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

3. În seara zilei de 20 ianuarie s-a consemnat prima reacţie oficială a lui Găman: "Nu mai revin la Craiova, cît timp e Mititelu! Acolo e sclavie, amatorism!". Bărboianu a fost de aceeaşi părere.

4. Pe 21 ianuarie, Adrian Mititelu a postat un mesaj pe site-ul oficial al clubului, prin care a anunţat că îi va da în judecată pe Găman şi pe Bărboianu.

5. Pe 22 ianuarie, cei doi "fugari" s-au antrenat pe stadionul Chimia din Craiova, sub comanda lui Eugen Neagoe. Preşedintele interimar Aurică Ţicleanu: "Nu e sclavie la Craiova, cine este nemulţumit poate pleca".

6. Pe 23 ianuarie, Rapid şi-a manifestat interesul pentru cei doi.

7. Pe 25 ianuarie, Comisia de soluţionare a litigiilor din cadrul LPF a amînat luarea unei decizii pentru data de 1 februarie.

8. Dinamoviştii s-au arătat interesaţi de Bărboianu, acelaşi lucru făcîndu-l şi Steaua.

9. Pe 1 februarie, Liga Profesionistă de Fotbal a cerut o expertiză grafologică şi a anunţat că cei doi fotbalişti vor apărea în faţa Comisiei pe 8 februarie.

10. Pe 3 februarie, Valerică Găman a repetat că nu mai are ce căuta în Bănie: "Eu să mă mai întorc acolo? Niciodată! Mititelu joacă la cacialma, a inventat oferta de 4 milioane de euro de la Dnepr".

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (188)
adrian_mititelu40
adrian_mititelu40  •  09 Februarie 2011, 00:41

bine ma Neagoe si altceva?

nustiucesascriuaici
nustiucesascriuaici  •  09 Februarie 2011, 00:20

mititelu lasa-neeeeeee ca iar bagi craiova in B

valh
valh  •  09 Februarie 2011, 00:10
Postat de craiovamaximax pe 09 Februarie 2011, 00:05

valh mititelu nu mai are cu ce sa tina echipa, ce sa mai facem cu el? trebuie sa gasim pe atcineva, balaci, gica popescu

Tocmai vorbeam pe alta pagina de G.Popescu. Ai uitat cand a zis ca nu vrea sa auda de investitii la Craiova. Si nici Balaci nu a vrut. A spus ca nu are suficienti bani ca sa tina o echipa! Ei cu gura lor au spus-o!

Vezi toate comentariile (188)
Comentează