FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Găman spre Steaua! Steaua Roşie! Campioana Serbiei a pus ochii pe fundașul Astrei

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 00:00

Campioana Serbiei a pus ochii pe fundașul Astrei, care devine liber la vară: e gata să-i ofere un salariu anual de aproape 300.000 euro.

Aflat în ultimele luni de contract cu Astra, căpitanul liderului, Valerică Găman, e unul dintre jucătorii cei mai vânați din lotul giurgiuvenilor. Ultima echipă interesată de serviciile fundașului este Steaua Roșie Belgrad, notează presa din capitala Serbiei.

Zvezdan Terzici, directorul general al clubului, a fost prezent, marți, la partida cu Pandurii, 0-0, spre a-l urmări pe internaționalul de 27 de ani.

Cu un titlu câștigat la pas în actualul sezon, la diferență de 30 de puncte față de eternii rivali de la Partizan, Steaua Roșie își prepară lotul pentru ediția viitoare a Champions League, unde visează să atingă faza grupelor. Zvezda va intra în competiție în turul doi preliminar și ar trebui să treacă de trei adversari pentru a ajunge la masa bogaților.

Zvezda e nemulțumită de stoperi

Sârbii sunt în căutarea unui stoper cu experiență, intenționând să schimbe perechea de fundași centrali, Lukovici (33 ani) - Edson (29 ani), considerată fragilă pentru întâlnirile continentale.

Șefii Zvezdei ar fi dispuși să accepte un salariu stagional de circa 260.000 - 280.000 de euro pentru Găman, adică s-ar apropia de nivelul de 300.000 de euro așteptat de român. E suma pe care, în iarnă, Gigi Becali a refuzat-o în momentul în care s-a pus problema aducerii lui Valerică la roș-albaștri.

Sârbii așteaptă un răspuns rapid, jucătorul nu se grăbește
Ar exista însă deocamdată un impediment important. Steaua Roșie ar vrea o soluție rapidă în "cazul Găman", pentru că intră devreme în cursa Champions League (12-13 iulie) și dorește să știe exact efectivul cu care atacă Europa.

În schimb, implicat în cursa pentru titlu în România, jucătorul nu se grăbește să ia o decizie, așteptând finalul sezonului intern și Euro 2016, unde se va regăsi aproape sigur în lotul de 23 de oameni cu care Iordănescu va merge în Franța.

Oricum, nu duce lipsă de oferte, mai ales că, în vară, va avea statut de jucător liber, iar orice club îl poate lua la parametru zero. Pe lângă Steaua Roșie, mai există încă două formații care tatonează deja terenul: Rennes (Franța) și Verona (Italia).

2jucători români au mai evoluat de-a lungul vremii la Zvezda: Miodrag Belodedici ('89-'92, a cucerit Cupa Campionilor '91) și Sorin Vlaicu ('92-'93)

150.000 €pe sezon e salariul actual al lui Găman la Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Aprilie 2016, 11:47
Postat de Andronic Popovici pe 08 Aprilie 2016, 09:50

merita Gaman ,pt. ca e om serios nu pacaleste nici fotbalul ,nici viata privata .Sa ai noroc si bafta-n alegere

da, in serbia e un supercampionat, e clar ca merge la "mai bine"...........

1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 Aprilie 2016, 09:50

merita Gaman ,pt. ca e om serios nu pacaleste nici fotbalul ,nici viata privata .Sa ai noroc si bafta-n alegere

Vezi toate comentariile (2)
Comentează