FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - GAZ METAN MEDIAȘ 0-0

Ganea a pornit primul scandal de la venirea la ASA: "România, trezește-te! Fac apel și la ministrul Dunca, prietenul meu"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 10:37

Ionel Ganea, antrenorul lui ASA Târgu Mureș, sare la gâtul lui Marius Stan, președintele Concordiei Chiajna, care vrea să candideze la șefia LPF.

"Nu se mai termină cu mizeriile din fotbalul nostru. Toți spun că vor să facă bine, dar la meciul cu Gaz Metan am fost arbitrați de un tânăr ce a debutat în Ilfov (n.r. Ionuț Coza), iar eu etapa viitoare joc cu ilfovenii de la Concordia Chiajna.

Au stat unii ascunși o perioadă și au păpat banii, iar acum s-au întors în fotbal. Ba mai vor și să conducă Liga! Să termine odată cu toate aceste mascarade, dacă vrem binele fotbalului. România, trezește-te! Fac apel și la ministrul Dunca, prietenul meu din Brașov, să facă ceva, nu doar să vorbească. De vorbit vorbește bine", a declarat Ganea la Radio Sport 1.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  01 Mai 2017, 00:03

Are dreptate Ganea , unul ca Stan a nenorocit fotbalul romanesc , acum vrea sa conduca ce a mai ramas din el. Daca ar mai fi cativa oameni precum Ganea in fotbal , ar fi foarte bine.

mihai231
mihai231  •  30 Aprilie 2017, 12:33

*** trage un semnal de alarma pt ca sa împăcat cu Madam Mop.. Și o susține... Cred ca nu va câștiga niciunul, dacă ar câștiga s ar duce dracului fotbalul romanesc... Oricum cred ca suntem unica tara din lume în care doi borfași :Madam Mop cât și M Stan.. Activează în fotbal., cei doi alături de alții nici măcar nu ar trebui sa le cunoaștem fata..!.. Pt binele fotbalului sper ca Burlanica sa dispară, sa câștige G. POPESCU.. DACĂ va candida, și mizerii ca *** și M Stan sa dispară împreună cu alții..ah, și mai este ceva.. Cum dracului un personaj ca M Stan.. După tot ce a făcut încă mai activează în fotbal plătit fiind din bani publici..??!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai231
mihai231  •  30 Aprilie 2017, 12:22
Postat de mihai231 pe 30 Aprilie 2017, 12:20

Drgr... Ny am auzit sa își bata soția... Ca a sărit ka gatul unui adversar oricine i. Viata poate greși.. Tu ești imaculat?... Ma indoiesc... Ganea are dreptate aproape de fiecare data, nu tit timpul, și aici ate dreptate.. Ăst a făcut Stan, este rușinea fotbalului romanesc.. Nu a paoat banii sigur sunt în paradisuri fiscale....!si nu am auzit sa își bata jucătorii va și.. Leo Grozav pardon.. Când Omu are dreptate trebuie dat dreptate..

Scuze pt scris... Telefonul e de vina.. Jur ca am sa l sparg într o zi... Dar, as plânge ca am dat.. 50 de euro pe el.. De fapt, am plâns când l am cumpărat. Iti dai seama.. 50 de euro... :(( un telefon.. Ce vremuri trăim.., :(

Vezi toate comentariile (7)
Comentează