FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Ganea contrat de un fost antrenor al roș-albaștrilor: "Nu pregătirea fizică a fost problema"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 10:54

Ionel Ganea a spus după meciul câștigat de FC Voluntari în fața Stelei, scor 3-1, că formația lui Reghecampf a stat prost cu pregătirea fizică.

Mihai Stoichiță, fost antrenor al Stelei în trei perioade, consideră că FC Voluntari a avut noroc în meciul de luni seară și spune că problema campioanei României nu e pregătirea fizică.

"Eu nu cred că Voluntari a făcut un meci fantastic. Ei au avut foarte mult noroc în prima repriză, mai ales că Steaua a avut penalty. Acum nu știi ce să mai zici că unii arbitri zic că se dă penalty, alții nu. Dacă Steaua avea două goluri avans la pauză nu se supăra nimeni.

Nici Steaua n-a fost foarte clară în a doua repriză, nu și-a creat situații de gol la fel ca în prima parte. Steaua a fost dezorganizată, mai ales în ultimele 30 de minute. Eu un cred că au avut probleme cu pregătirea fizică, ci cu mentalul", a spus Stoichiță la Digisport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
201.
201.  •  25 Februarie 2016, 15:06

Ia uite gazetarism profesionist: LIGA 1 • FC VOLUNTARI - STEAUA 1-3 ,schimbati bai titlul ca a fost Voluntari-Steaua 3-1. Sunteti tristi?

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  25 Februarie 2016, 13:15

...Stoichita,termina odata cu filozofia,cand te aud ma duce gandul la exotismul Guatemalei...in ce priveste antrenoratul...tempi pasati...

spartanul
spartanul  •  25 Februarie 2016, 12:12

problema lui reghe nu e conditia fizica problema e pufalanele pe care nu au putu sa le administreze jucatoriilor pentru ca sau prins toti din liga1 asta e problema acum trebuie sa munceasca nu stiu daca mai are timp hu hu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close