FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Ganea reacționează dur după amenințările primite aseară: "Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 12:01

Ionel Ganea a reacționat după scandalul de aseară când ar fi agresat verbal o jurnalistă de la Look. Acesta a aflat de la soția sa că a fost amenințat și a ținut să facă precizări.

"Eu nu am avut niciun incident, eu doar am cerut să ne ia şi pe noi mai repede la interviuri deoarece ne grăbeam să prindem avionul. Şi ea mi-a răspuns obraznic. Eu i-am spus să aibă grijă cum vorbeşte, pentru că nu ne tragem de şireturi, nu suntem de aceeaşi vârstă.

Apoi ea a continuat şi mi-a spus să vorbesc frumos, că să nu vorbesc aşa. Dar nu îi spusesem nimic urât. I-am zis că nu am cum să vorbesc frumos, pentru că eu sunt de la ţară. Dar în niciun caz nu i-am spus că o să o dau cu capul de pereţi şi tot ce a mai apărut.

Apoi nu am mai înţeles ce mi-a spus ea, dar m-a sunat nevastă-mea şi mi-a zis ce a apărut la un post de televiziune. Că m-a ameninţat că dacă mă duc la Botoşani nu mai scap viu de acolo.

Dar ce e cu fata asta, băi, fraţilor? Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică. Eu cred că nu e normal ca o astfel de mahalagioaică să facă parte din tagma ziariştilor", a spus Ganea, pentru News.ro

Citește și: VIDEO Scene șocante după Iași - Voluntari! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă: "Viorele, nu te mai întorci la București"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
aius
aius  •  20 Martie 2016, 10:15
Postat de copacabana_70 pe 19 Martie 2016, 23:28

Ce față are ganea aici...zici că-i Tudorel de la Măruță...ăla care imită curcani si măgari.

chiar te uiti La Maruta!?

mvradulescu
mvradulescu  •  20 Martie 2016, 08:38
Postat de ftwraku pe 19 Martie 2016, 23:29

Nu il suspectez pe Ganea de prea mult tact,insa eram 99,99% ca si presa exagereaza. Cat despre "Eu cred că nu e normal ca o astfel de mahalagioaică să facă parte din tagma ziariştilor" NO COMMENT. Ganea abia acum a aterizat pe planeta pamant? Jurnalistii in mare proportie doar cu mahalaua se ocupa,indiferent de domeniu:))))))))) Este suficient sa ai o memorie asemanatoare unui peste de acvariu si sa iti amintesti ceva de acum 3 secunde incat sa poti da scroll mai jos si sa vezi "Citește și: VIDEO Scene șocante după Iași - Voluntari! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă: " =)))))))))))))))) Presa este pe baza de SOC/INCREDIBIL ori despre fete din cauciuc care sunt bagate in seama desi nu au nicio legatura cu domeniul respectiv....ne spune presa si ce marimi de chiloti au toate tutele,ori cand se duce x si y la WC....SUB 1% DINTRE CEI CARE LUCREAZA IN PRESA SUNT JURNALISTI....PRESA IN 99%DIN CAZURI=DENATURARE/MINCIUNA/MAHALA/PROSTITUTIE....ATAT. INFORMATIA IN SINE PICA PE LOCUL 4-5 ABIA DUPA CE S-A MINTIT,FACUT MAHALA,DUPA CE S-A DEZBATUT NIMICUL,SAMD:))))))))

Cred că punctul dumneavoastră de vedere este cel mai apropiat de realitate : dacă cineva din presă dorește să demoleze cariera unui om aflată în plin proces de afirmare, împletește câteva "informații" reale cu câteva "invenții" și ... problema e ca și rezolvată ! Nici eu nu-l suspectez pe Ganea de exces de tact, însă munca sa a început să dea rezultate și se pare că asta deranjează pe ici, pe colo ... Vinovați suntem și noi, dând atenție exagerată la orice informație care aruncă "umbre" asupra unui om cât de cât cunoscut !

991522774217036
Garba Radu  •  20 Martie 2016, 02:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează