FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 0-2

Ganea se ia de jucători după a treia înfrângere la rând în Liga 1: "Ne-am relaxat după începutul bun" » Ce au zis Achim și Grigore

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 19:47

Ionel Ganea își ceartă jucătorii după greșelile din meciul pierdut pe teren propriu cu CS U Craiova, scor 0-2. Antrenorul ilfovenilor crede că o cauză pentru jocurile slabe din ultima vreme este și mirajul cupeleor europene. 

"Am avut un început bun, dar nu am continuat pe aceeași linie. Cred că posibilitatea de a juca în cupele europene ne-a distras puțin atenția. Ne-am cam relaxat un pic.

Azi n-am marcat nici măcar din penalty. Eu le-am zis jucătorilor să nu îi lase pe craioveni să joace. Dar în prima repriză am făcut greșeli, iar Craiova nu ne-a iertat.

Din punctul meu de vedere, situația nu e foarte complicată. Mai avem 6 meciuri. Am arătat că avem calitate și valoare. Ne-a lipsit și Kone", a zis Ionel Ganea la Dolce.

"Acum trei etape eram salvați, dar uitați că cele 3 înfrângeri ne-au adus iar într-o situație grea. Trebuie să revenim de la următorul meci. Nu am nici o explicație pentru aceste rezultate. Am intrat într-o pasă proastă. Nu ne mai iese jocul"
Vlad Achim

"Au fost niște greșeli mari pe care le-a făcut echipa noastră. Am avut și noi niște situații de a marca, dar nu am reușit să facem nimic. Și un punct ar fi fost ok pentru noi. Din păcate suntem pe loc de baraj, dar trebuie să redresăm situația cumva. Ne cerem scuze pentru acest prim meci jucat acasă!"
Nicolae Grigore

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 Aprilie 2016, 21:29

Lasa ca va i-a infractorul albanez si nu va mai fi nevoie sa jucati, faceti o noua cooperativa blatista si, daca nu intervine DNA, o sa aranjati mai departe meciuri fara sa fie nevoie sa le jucati :))))

983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Aprilie 2016, 20:59

Vai,vai,mai mitica, iar nu te-au ascultat cei din cooperativa !!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Aprilie 2016, 20:58

...cine sa vorbeasca la noi ?...Mogoseanu ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează