FOTBAL  »  Superliga  »  ACŢIUNE DNA

Garabet a povestit ce-au căutat azi procurorii DNA la Mogoşoaia

Jean Garabet este directorul Centrului Naţional Mogoşoaia
Jean Garabet este directorul Centrului Naţional Mogoşoaia

Articol de - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 15:50

În lipsa unui comunicat al DNA, media online a fost plin în această dimineaţă de informaţii legate de o posibilă descindere a procurorilor  Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Mircea Sandu acasă şi la FRF, de unde ar fi solicitat mai multe documente.

Avocatul preşedintelui FRF, Cristian Ene, a fost cel care a încercat să lămureacă lucrurile, dar nici el nu a fost prea clar. Abia la 12:45 a venit comunicatul FRF care anunţa că "procurori DNA au fost la Mogoşoaia, de unde au luat diferite acte necesare la dosarul la care lucrează".

Directorul bazei de la marginea Capitalei, Jean Garabet a povestit cum au decurs lucrurile.
"Preşedintele Mircea Sandu a venit în jur de 9:00 la Mogoşoaia, iar peste circa o jumătate de oră au sosit şi procurorii de la DNA. Civilizat, fără mascaşi şi maşini speciale! Preşedintele m-a prezentat ca fiind directorul bazei, apoi domnii au solicitat actele constitutive, statutul societăţii şi contractele de comodat cu FRF. Am făcut copii, le-am certificat, apoi am întocmit un proces verbal de predare-primire. După circa două ore au plecat", a explicat Garabet, fostul conducător al Farului Constanţa. "Dacă am înţeles bine, e vorba de o reclamaţie făcută de nişte suporteri ai Universităţii Craiova", a mai zis Garabet.

Mircea Sandu este administratorul Centrului Naţional Mogoşoaia din iulie 2007, împuternicit de Comitetul Executiv al FRF.

Centrul de la Mogoşoaia a fost construit cu aport financiar important acordat de UEFA, costul total ridicîndu-se la 4,2 milioane euro. 40 la sută, adică aproape 1,7 milioane euro, au venit de la Nyon.

La plecarea de la Mogoşoaia, procurorii DNA s-au intersectat cu tricolorii ieşiţi la antrenament, unul dintre ei salutîndu-se cu Victor Piţurcă şi cu cîţiva dintre jucători.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
alpin
alpin  •  06 Octombrie 2011, 20:57

O buna parte din banii de la UEFA erau trimisi pentru activitatea cu juniorii!!! Dar Gashka sandinista a deturnat banii catre sediul somptuos al FRF!!!

axl41
axl41  •  06 Octombrie 2011, 20:48

Jean Garabet asta e si el machedon? Hai ca incet-incet ajungem si la impresarii cancerigeni ai fotbalului romanesc. Sa vedeti cum ii leaga astia pe toti. Cel putin 200 de indivizi vor ajunge in arest dupa acest taifun al fotbalului romanesc. Toti cei pe care i-ati vazut prin talk-show-rile sportive vor da cu subsemnatul la DNA. Va veni o vreme cand vor vrea sa ia un telefon sau sa cheme un invitat si nu o sa mai aiba cu cine. Cade CARACATITA !

petrusm
petrusm  •  06 Octombrie 2011, 19:41

DUMNEZEU FACE INTOTDEAUNA DREPTATE.... ,,MICUL MITICA ORACOLUL ,, SI ,,NASUL SANDU,, folosindu-se de oameni slabi de inger AU INCERCAT SA RADA DE PE FATA PAMANTULUI UNA DINTRE CELE MAI IUBITE ECHIPE DE FOTBAL DIN ROMANIA...SATANA, NASU, GIOBANY, ORACOLU AU DEMONSTRAT CA NU POT FI IERTATI PENTRU MAREA SI PERFIDA INHAITARE IN RUPEREA IN BUCATI A UNEI NESFARSITE IUBIRI PENTRU FOTBAL A ROMANILOR OLTENI, ARDELENI, MOLDOVENI,BANATENI.DUPA CE AU DISTRUS CRAIOVA , AU DISTRUS SI TIMISOARA.... NIMENI NU VA VOR UITA STIMATI FEDERALI SI MITICI...HAI UNIVERSITATEA CRAIOVA , CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI... ILIE BALACI ANTRENOR, GICA POPESCU ,PRESEDINTELE FRF , HAGI ANTRENOR LA NATIONALA.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează