FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 1-0

Lukasz Szukala ar putea reveni în Liga 1: „I-am dat mesaj: «Măi, vrei să îmi iei locul, ce faci?»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 16:10 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 16:32

După meciul în care Academica Clinceni a învins FC Argeș, scor 1-0, pe teren propriu, Florin Gardoș (32 de ani) a vorbit despre ce ar însemna o calificare a ilfovenilor în play-off-ul Ligii 1 și despre posibiltatea unui trasfer al lui Lukasz Szukala (36 de ani) în această iarnă.

Academica Clinceni este marea surpriză a acestui campionat, clasându-se pe locul 4 după primele 13 etape ale acestei ediții a Ligii 1. După meciul în care s-a impus în fața lui FC Argeș (1-0), Florin Gardoș a vorbit despre ce ar însemna o calificare în play-off pentru ilfoveni.

 „Ar fi echivalentul câştigării campionatului, pentru o echipă care a fost anul trecut la primul sezon în Liga 1, s-au luptat la evitarea retrogradării. 

Ar fi un sezon excelent. Asta mi-am dorit de la început. Nu ştiam cum vom merge lucrurile, dar am văzut că e calitate la antrenament, dar au fost 14-15 jucători noi. Nu ştiam cât va dura să se omogenizeze lotul, dar uite că lucrurie merg bine”, a spus Gardoș la TV Telekom Sport.

Florin Gardoș: „L-aș vrea pe Szukala”

După ce au apărut zvonuri despre interesul Clinceniului pentru Lukasz Szukala, Florin Gardoș spune că vrea să fie din nou coleg cu fostul fundaș al FCSB-ului: „L-aș vrea pe Szukala. S-a retras de vreun an, dar să vină şi el. I-am dat un mesaj: «Măi, vrei să îmi iei locul, ce faci?»”.

VIDEO Cote de care poți profita la derby-ul etapei din Liga 1: CFR-FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1: 

ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 1-0. VIDEO Echipa lui Ilie Poenaru își continuă forma bună! Victorie obținută pe final cu FC Argeș

3 aspecte-cheie în derby-ul finalului de sezon din Liga 1 » Detaliile care pot decide CFR Cluj - FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
suporter69
suporter69  •  13 Decembrie 2020, 17:59

Te-ai facut si impresar!! Nici chiar asa.. sa vina după ce s-a retras. Cheama-l si pe Hagi, poate vine "si-ti ia lucul".. :))) esti chiar haios

Vezi toate comentariile (1)
Comentează