FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Gardoș nu prinde echipa nici la Craiova: "E dificil" » Mangia vrea schimbarea regulamentului după modelul italian

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 14:14

Florin Gardoș (29 de ani) a plecat de la Southampton la Craiova pentru a putea juca mai mult, însă n-a apucat să debuteze pentru olteni, deși a ajuns sub comanda lui Mangia de mai bine de o lună.

Antrenorul italian a explicat de ce nu l-a folosit până acum pe fundașul central care a trecut și pe la FCSB.

"Este dificil pentru mine să schimb linia defensivă, fiindcă funcţionează foarte bine în această perioadă, faţă de altădată. Florin Gardoş este un jucător important, care ar merita să joace, însă este greu să schimb ceva care merge bine. Chiar mi-aş dori să avem posibilitatea să trecem pe foaie 20-22 de jucătări, ca în Italia, nu doar rezerve, fiindcă astfel ai mai multe soluţii ca antrenor în timpul jocului.

Eu voi folosi numai jucătorii care merită să fie acolo, această regulă este valabilă şi pentru jucătorii mai în vârstă şi pentru cei tineri. Dacă jucătorii tineri, Burlacu, Screciu, Popa şi Popescu (n.r. - şi acesta din urmă s-a antrenat foarte bine în ultima vreme) dovedesc că merită să joace, le voi da tuturor şansa.

Cariera mea s-a legat de jucători tineri, inclusiv la naţionala U21 a Italiei, dar şi mai devreme, şi nu voi ezita să le dau şansa tinerilor să joace. Hagi are o academie puternică şi trebuie să luăm exemplul lui, aceasta este calea de urmat", a spus Devis Mangia într-o conferință de presă.

Cumpărat cu 6,8 milioane de euro de Southampton de la FCSB, fotbalistul n-a apucat să joace prea mult, adunând doar 18 meciuri la prima echipă și alte 17 la echipa U23. Cotat la 2 milioane de euro, Gardoș a adunat 121 de meciuri la FCSB.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2045609552138335
Stavaru Cosmin  •  30 Martie 2018, 18:43

Eu as fi de acord cu ce ne abureste Mangia (un antrenor bun de altfel) daca ne si spune CAND VREODATA e mai bun bosorogul de POPOV decat GARDOS !? (chiar si nerefacut 100% ca nici ala nu joava mai mult de 20-30 min) Aici e vba de altceva.....poate a fost adus peste capul lui, poate chiar nu mai poate sa joace....dar astea ca Popov merita sa joace, iar Gardos sa stea prin tribune, e ABUREALA !!

875360749272795
Costi Corabu  •  30 Martie 2018, 15:34

Respect, Mangia !

calinescu_
calinescu_  •  30 Martie 2018, 15:16

VA AMINTITI CUM DAUM IL CHEMA LA NATIONALA ???????? CE PUTERI MALEFICEARE ANA ....!!!!!!!!! SI CHIODI PARE INZESTRAT...!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează