FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gardoș povestește un episod incredibil: "Am stat lângă Becali în tribună când îi dicta schimbările antrenorului. Era ca la PlayStation"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 20:14

Florin Gardoș (29 de ani), fundașul care a fost împrumutat de Southampton la U Craiova în sezonul care tocmai s-a încheiat, a povestit un episod din perioada în care evolua pentru FCSB.

"Eu am avut câteva episoade... La început nu ştiam, nu conştientizam. Ulterior au fost nişte episoade care m-au deranjat, în momentul în care am aflat că patronul intervine şi... M-am simţit ca la PlayStation, că vine patronul şi pune jucătorii cum vrea el...

A fost doar un episod, nu vreau să spun cine era antrenor, iar eu nu am fost în lot şi am stat în tribună, cu patronul (n.r. Gigi Becali) şi am avut ocazia să văd cum se petrec lucrurile acolo. Am fost dezamăgit. Cred că Dică se aştepta într-un fel să aibă problema asta şi sunt convins că nu i-a fost uşor deloc în acest sezon. Dar e un pas important pentru orice antrenor să fie la Steaua. E acolo, în CV.

Nu credeam că e chiar aşa. Aşa mi-a părut atunci, poate a fost impactul altfel despre mine. Am fost dezamăgit. Am văzut totul altfel, am încercat să nu mai pun suflet când sunt pe bancă, când nu joc, pentru că până la urmă... Treaba antrenorului în primul rând, la Steaua, e să-l convingă pe patron că un jucător merită să joace", a declarat Florin Gardoş la TV Telekom Sport.

Florin Gardoș a jucat pentru FCSB în perioada 2010-2014, iar apoi a fost transferat la Southampton. Fundașul a evoluat sub comanda mai multor antrenori la FCSB: Ilie Dumitrescu, Sorin Cârțu, Ronny Levy, Ilie Stan, Laurențiu Reghecampf și Constantin Gâlcă.

În prezent, stoperul de 29 de ani și-a încheiat împrumutul la Craiova și va deveni liber de contract în vară. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
magic4ever
magic4ever  •  31 Mai 2018, 11:41
Postat de Yuri Firsov pe 31 Mai 2018, 07:44

MAI GARDOS MA ASTEPTAM DE LA TINE SA FII OM CU SANGE IN INSTALATIE!!DAR ...VII ACUM CA UN LAS SI...BARFESTI UN OM CARE TE-A AJUTAT!!!DE CE NU AI SPUS ATUNCI!!!ASA SI EU SPUN CA TU ACUM CATIANI FACEAI SI DREGEAI!!!!RUSINE!!!!!

Cred ca Piturca care la transferat pe Gardos pe o suma foarte mica si fotbalistul prin evolutiile lui si banii incasati de FCSB din transferul lui l-au ajutat ENORM pe Becali...in schimb cand jucatorul a venit dupa o accidentare urata, Becali ia inchis usa in nas si nu ia intins o mana de ajutor sa isi relanseze cariera sa il aduca gratis la FCSB...a uitat Becali cand il lauda pe Gardos pentru evolutiile lui in cupele europene si cati bani ia adus in cont...a trebuit sa se duca la Craiova pentru ca echipa la care s-a consacrat a uitat de el...

132614064213711
Gheorghe Nichita  •  31 Mai 2018, 10:05

Uitati-va cu atentie la aceasta poza si spuneti daca acest om este intreg la minte. Compar acesta poza cu cele ale lui Musolini , din anii '60 si stim multi din noi ce s-a intamplat. Familia ar trebui sa aiba mai multa grija de el.

andy_2008
andy_2008  •  31 Mai 2018, 08:23

Gardos sa i pupe mainile lui Gigi ,ca de cand a plecat de la Steaua e neicanimeni.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează