FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CHIAJNA 0-1

Gardoș se ia de fanii Craiovei: "Normal că te enervezi" » Avertisment către conducere: "Vom avea probleme mari tot anul"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 09:10

Florin Gardoș, 29 de ani, a fost deranjat de atitudinea fanilor craioveni la meciul cu Chiajna 0-1, dar și de starea gazonului de pe "Ion Oblemenco".

"E greu să te controlezi uneori, când alergi 90 de minute, dai totul pe teren şi te înjură de mamă, de tată și de toate cele. Normal că te enervezi. Am tot respectul pentru cei din peluză, ne-au susţinut şi sunt mereu alături de noi. Ne-am dus toţi, am băgat capul în pământ şi ne-am cerut scuze la meciul cu Sepsi. Dar când joci în 10 timp de 70 de minute şi eşti huiduit, asta nu te ajută cu nimic.

Un adversar a fost şi gazonul, se rupe foarte uşor, nu se mai poate alerga, ne dezavantajează pentru că suntem o echipă care pasăm şi care caută posesia. Noi începem construcţia din spate, nu avem talie şi nici forţă. Daca nu va fi schimbat gazonul, vom avea probleme foarte mari tot anul", a declarat Florin Gardoș la TV Telekom Sport.

Vezi și: GALERIE FOTO Mitriță n-a mai rezistat! A sărit la bătaie cu fanii după meci » Ironizat de Cornel Dinu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
antalmihai
antalmihai  •  21 August 2018, 20:54

mi am facut mari iluzii cu tine, dar se pare ca ai ramas acelasi... de ce nu ati jucat bine pe nici un teren pina acum? aaaaa.... toate erau proaste.... vai capu vostru.pacat de antrenor, voi... afara!

kaloogarele
kaloogarele  •  21 August 2018, 17:11

dragu' meu gardos ... poate tu n-ai inteles. NOI iti platim salariu'. noi sintem ceea ce se cheama "clientii". circula o vorba din batrini "clientu' nostru, stapinu' nostru". orice ati face, si tu si restu' gastii, NU va apucati sa dati cu pietre-n clienti. stiu ca tu esti fotbalist si nu stii ce e aia biznis si economie, da' crede-ma pe cuvint: cel mai important activ pe care-l are o activitate economica este clientela (adica aia carora le vinzi produsu', si de unde-ti vin incasarile). iar voi - omentan - vindeti un produs de calitate slaba. se vinde mai mult din motive emotionale. o alta vorba din batrini spune ca ulcioru' nu merge de multe ori la apa

breitner
breitner  •  21 August 2018, 14:44

Gardos n-a fost, nu este si nici nu va fi vreun mare jucator de fotbal 8fotbalist nu este nici macar in visurile lui)! Este doar un plavan "umflat" de slugile ciobanului.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează