FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gaură în bugetul lui CFR Cluj după demiterea lui Conceicao! Suma uriașă pe care clujenii o plătesc în total

Toni Conceicao
Toni Conceicao

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 12:57

CFR Cluj anunțat azi oficial despărțirea de antrenorul portughez Toni Conceicao, 57 de ani, care preluase echipa în urmă cu 7 luni. (Detalii AICI)

CFR continuă să consume bani mulți ca să scape de antrenori. Clubul i-a plătit 350.000 de euro lui Edi Iordănescu atunci când l-a dat afară și acum trebuie să-l despăgubească și pe Conceicao, care mai avea contract până pe 30 iunie.

Portughezul câștiga 10.000 de euro lunar și mai avea de încasat șase salarii de la Cluj. Totuși, din informațiile GSP.RO, acesta a ajuns la un acord cu clubul pentru a încasa doar două salarii, pe lunile februarie și martie. 

Rezultă o cheltuială de 370.000 de euro pentru demiterea a doi antrenori!

La care se mai adaugă un milion de euro pe an pentru plata lui Julio Baptista! Brazilianul fost la Real Madrid are 38 de ani și câștigă 51.500 de euro lunar net. Spre un milion de euro brut doar ca să se trateze, fiindcă de câteva luni are probleme la genunchi și călătorește la diferite clinici de recuperare. 

CITEȘTE ȘI: 

Verdict sumbru după demiterea lui Toni Conceicao: „Sunt probleme mari, falimentul îi așteaptă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează