FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan a dat lovitura pentru mercato de iarnă » Acord cu Milan!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 19:56

Medieşenii au semnat un protocol de colaborare cu gruparea italiană, care va intra în vigoare chiar din această iarnă


Gaz Metan a reuşit să le ia faţa granzilor din Liga 1 şi a semnat ieri un protocol de colaborare cu AC Milan, valabil chiar din pauza de iarnă. Pactul a fost intermediat de impresarul Horaţiu Horoba, fiul directorului general al Mediaşului, Ioan Horoba.

Cei doi au parafat contractul cu directorul sportiv al Milanului, Ariedo Braida, în sala de trofee a clubului italian. "E un contract extrem de avantajos pentru clubul medieşean. Practic, orice jucător extracomunitar al Milanului pe care îl doreşte Gaz Metan şi căruia îi plăteşte doar salariul va putea fi împrumutat gratis pentru un sezon. În plus, gruparea din Mediaş ar putea să cumpere definitiv orice jucător din lotul milanez care nu mai intră în vederile clubului, indiferent de la ce nivel, cu drept de prioritate", a dezvăluit Horoba jr.

Contractul de colaborare dintre cele două grupări prevede şi un schimb amplu de experienţă. "Cristi Pustai va putea pleca oricînd să urmărească antrenamentele de la prima echipă, iar tehnicienii de la copii şi juniori vor fi instruiţi după metodele italiene şi chiar vor participa la cursuri, la Milano", a mai adăugat fiul lui Horoba.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dereu
dereu  •  09 Decembrie 2012, 09:31
Postat de mediash pe 07 Decembrie 2012, 02:51

o alta smecherie de-a lu` horoba sa mai jermanesca clubul! Motiv sa aduca inca cateva gloabe la gazu si sa ia bani frumosi din transferurile lui copilus0.

ESTI PROST..CE VEZI TU DE JECMANIT ..ASA STAM SI ASTEPTAM SA NE PLOAIE IN GURA CU JUKATORI..TRE SA FACI CEVA CA CLUB DE FOTBAL...HAI CA COLABORAM CU LUPENIUL SI OLTENITA ATUNCI.

dereu
dereu  •  09 Decembrie 2012, 09:30

f bine ...si ce nu e bun ptr milan e bun ptr GAZ METAN..POATE O FI MAI RASRITI CA JUKATORII NOSTRII....E UN PAS MIC INAINTE ORIKUM.

mediash
mediash  •  07 Decembrie 2012, 02:51

o alta smecherie de-a lu` horoba sa mai jermanesca clubul! Motiv sa aduca inca cateva gloabe la gazu si sa ia bani frumosi din transferurile lui copilus0.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează