FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASTRA 0-0

Eugen Neagoe, resemnat după egalul cu Gaz Metan: „Le-am spus și jucătorilor”

Gaz Metan Mediaș și Astra au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 29 din Liga 1. Eugen Neagoe, antrenorul giurgiuvenilor, este resemnat în privința calificării în play-off.
Gaz Metan Mediaș și Astra au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 29 din Liga 1. Eugen Neagoe, antrenorul giurgiuvenilor, este resemnat în privința calificării în play-off.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 22:49 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 23:19

Gaz Metan și Astra au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 29 din Liga 1. Eugen Neagoe, antrenorul giurgiuvenilor, este resemnat în privința calificării în play-off.

Toate detaliile despre Gaz Metan - Astra 0-0, AICI

Programul etapei #29 din Liga 1

Gaz Metan - Astra 0-0. Eugen Neagoe: „Nu meritam mai mult”

„Am spus și înainte de joc că nu fac calcule pentru play-off. Nu intrăm în play-off nu pentru că am făcut un joc modest în seara asta. Am pierdut play-off-ul în urmă cu câteva etape, din cauza noastră, din cauza erorilor de arbitraj. Este bine, până la urmă, că nu am pierdut. E un punct muncit. Le-am spus și băieților că nu meritam mai mult. 

Încercăm să ne facem meseria, cred că Astra a arătat un potențial foarte mare, am pierdut doar 3 meciuri în campionat de când am preluat echipa. Eram pe ultimul loc când am venit eu, acum suntem pe un drum bun, situația financiară e una aproape normală, mai sunt probleme foarte mici. Suntem în cărți pentru Cupa României, pentru cupele europene și vom încerca să câștigăm și play-out-ul”, a declarat Neagoe la Telekom Sport.

Astra și-a compromis în mare măsură șansele la play-off. Giurgiuvenii sunt acum pe locul 7, cu 37 de puncte, și o mai pot depăși doar pe FC Botoșani, care are 38. Moldovenii au însă și un meci mai puțin jucat, care se va disputa mâine, cu Viitorul.

Am luat un punct, sigur că nu ne mulțumește. Meritam mai mult în seara asta. Am avut și ocazii, ne-a lipsit doar golul. Am făcut o primă repriză excelentă. Vreau să îi felicit pe jucători pentru atitudine, determinare, plus cum au stat în teren. Am antrenat asta timp de două săptămâni, mă bucur că au înțeles. Îmi pare rău că nu am reușit să dăm gol. Mergem mai departe. Vom juca în play-out pe viață și pe moarte. Acolo trebuie să joci cu fiecare echipă și să câștigi
Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB - Craiova NU se joacă pe Arena Națională » Motivul e hilar

Fotbalistul din Liga 1 acuzat de blat, dat afară: „Știu ce caracter are”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
danut1971
danut1971  •  03 Aprilie 2021, 18:33

ha ha ha!si asa gigeii au pierdut inca un aliat in playoff deci clona gigista va termina pe trei acest sezon!

antalmihai
antalmihai  •  03 Aprilie 2021, 13:09

Oare ati merita? O intrebare sincera?!?

gazistu
gazistu  •  02 Aprilie 2021, 23:32

Astra out!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează