FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BOTOȘANI

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-0 // VIDEO Oaspeții ratează victoria, deși au avut cele mai importante ocazii! Cum arată ACUM lupta la play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 18:20

Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 0-0, cel de-al doilea meci al zilei din Liga 1. Oaspeții au fost mai periculoși, ratând chiar un penalty în prima repriză.

Obligați să câștige pentru a mai spera la locurile de play-off, moldovenii au fost mai periculoși pe durata primei reprize. Echipa lui Croitoru a fost aproape de gol în minutul 13, când Jonathan Rodriguez a irosit însă o lovitură de pedeapsă acordată eronat de „centralul” Radu Petrescu. Reluările TV au arătat că Ashkovski a simulat că a fost lovit într-un duel cu Diakota. 

Pe rând, Ashkovski, Mihai Roman și Ofosu au semnat ocazii mari ale Botoșaniului, însă Pleșca a fost erou de fiecare dată, așa cum s-a întâmplat și la penalty-ul lui Rodriguez. 

Până la pauză, tot botoșănenii au avut ocaziile mai mari, izbindu-se însă de fiecare dată de paradele inspirate ale „veteranului” Răzvan Pleșca.  

Ritmul partidei a scăzut după pauză, intensificându-se însă fragmentările și momentele de duritate ale celor două echipe. Gazul și FC Botoșani au alergat în zadar după golul victoriei, ambele mulțumindu-se la finalul celor 90 de minute cu un punct. 

Gaz Metan urcă o poziție, pe locul 5, cu 27 de puncte, și rămâne cu șanse importante pentru calificarea în play-off. De partea cealaltă, FC Botoșani rămâne pe locul 7, cu 23 de puncte .

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-0

ECHIPELE DE START

Gaz Metan: Pleșca - R. Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, Droppa - Olaru, Diakota, Ely Fernandes - Cardoso 
Rezerve: A.Popa, Trif, R. Popa, Roșu, Drăghici, Sanoh, Pleașcă 
Antrenor: Edi Iordănescu 

Botoșani: Pap - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Ebenhofer, M. Roman - Ofosu 
Antrenor: Hankic, Holzmann, Cimpanu, Cascini, Moussa, Keyta 
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Gaz Metan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
thanos10
thanos10  •  24 Noiembrie 2019, 21:30
Postat de fcsbnuesteaua pe 24 Noiembrie 2019, 19:04

prostea bine ca nu a iesit ''egal ''cum ai vrut tu :))))

si daca batea botosani sau gaz metan,tot la 5 puncte de playoff erati si tot 3 echipe trebuia sa depasiti. deci tzeapa.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  24 Noiembrie 2019, 19:04
Postat de thanos10 pe 24 Noiembrie 2019, 16:35

bah,numai egal sa nu faceti si lasati oficila vitanul barzesti a lui negoitza in playout pentru al treilea an la rand. fara Steaua si texeira care a egalat acum un an in ultimul minut pe vitan barzesti,asa ceva nu se putea. exact cum am spus eu,ratati o data playofful si dupa urmeaza dezastru de nu o sa mai jucati niciodata in playoff. si asa a fost.

prostea bine ca nu a iesit ''egal ''cum ai vrut tu :))))

1206287972732400
Nicolae Marin  •  24 Noiembrie 2019, 18:13

Alo Gazeta ! Cine a ratat penalty in min 13 ? Gazdele sau oaspetii ? Rodriguez vad ca joaca la Botosani !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close