FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // Edi Iordănescu e fan Dan Petrescu: „E favorit la titlu”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 22:53

Gaz Metan și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, în runda secundă din play-off.

Edi Iordănescu (41 de ani) e mulțumit de atitudinea elevilor săi și mizează pe formația lui Dan Petrescu (52 de ani) în lupta pentru titlu.

Clasament play-off Liga 1

„A fost un punct muncit, de moral. Noi ne-am remarcat cu jocuri solide pe teren propriu. Mă bucur că am revenit lângă echipă după perioada de suspendare și am avut un fotbal bun. 

Am trecut peste euforia intrării în play-off. Anticipasem că există o stare de automulțumire, dar a trecut și aceasta. Băieții au înțeles că și-au câștigat dreptul de a sta la masa bogaților, dar au și responsabilități”, a declarat Edi Iordănescu pentru Look Sport.

„Eu văd CFR Cluj favorită la câștigarea titlului. Țin enorm la Dan Petrescu și-i doresc succes. A fost un rezultat corect pentru noi”
Edi Iordănescu

Vezi și: 

FOTO Dan Petrescu a bătut toate recordurile: l-a introdus titular și l-a schimbat după doar 40 de secunde!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  10 Martie 2020, 16:13

CFR a intarit gazul sa le ia puncte ! Viitorul sau Dinamo ii ajutau sa se distanteze de FCSB si eventual le dadeau punctul in retur sa faca si ei un ban la pariuri ! Sper ca si cu Botosani sa fie la fel ...cand au nevoie de bani pac ...CFR le cumparacate un jucator..... parca vad ca Larie isi ia salariul de la CFR......

noname999
noname999  •  10 Martie 2020, 09:20
Postat de Cantaragiu Cristinel pe 09 Martie 2020, 23:59

Dacă așa arată "masa bogaților ",e grav de tot...Un meci absolut penibil,cu doar două șuturi pe poartă și două echipe care practică antifotbalul.Daca pe Gaz Metan să zicem că i putem înțelege, întrucât mijloacele de exprimare sunt totuși limitate, o echipă campioană care se pretinde totuși cea mai bună din campionat,să nu fie in stare să marcheze măcar o dată,e jenant.Cat despre antrenor și ale sale declarații, ma refer la Dan Petrescu,ce s ar mai putea spune?Probabil ar fi fost normal din perspectiva lui ca flăcăii de la Mediaș să și dea autogol sau arbitrul să inventeze vreun penalty,doar doar să câștige CFR.Eu spun doar atât,au cel mai cinic joc și sper din tot sufletul să i învingă FCSB.Au și bucureștenii destule puncte slabe,dar cel puțin încearcă să joace fotbal spre deosebire de echipa condusă de Petrescu, urât stil de joc,insuportabil de multe ori,numai faze fixe,numai ciupeala,o fază mai lucrată nu vezi,singurul lor atu e defensiva care merge de multe ori excelent și n rest la ce pică și uite așa se întâmplă un gol și câștigă cum necum,nu ca ar fi ei mari valori,dar adversarii sunt de multe ori incapabili să înscrie.

Gigist, iar asta spune totul...

ralffy_mr
ralffy_mr  •  10 Martie 2020, 00:47

inainte de playoff CFR avea cele mai multe goluri inscrise si cel mai bun golaveraj.????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează