FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO Zero barat! Dan Petrescu face un pas greșit în cursa pentru titlu » Cum arată ACUM clasamentul din play-off

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2020 22:30

Gaz Metan - CFR Cluj 0-0, o remiză albă, dar un fotbal virusat.

Clasament play-off Liga 1

Cu tot respectul, nu poți ști ce este mai înspăimântător din punctul de vedere al microbistului român! În plină epocă a coronavirusului, fotbalul la nivel înalt din România trage a boală. Partida Gaz Metan - CFR Cluj, 0-0, de azi, candidează la premiul de cel mai anost/slab/prost meci al sezonului. Și vorbim în acest caz de două dintre echipele tari ale campionatului, formații cu pretenții, dintre care una a băgat spaima în Sevilla, Lazio, Celtic și Rennes.

Nula na nula

Doamne, ce chin! Monumentală remarca lui Gabi Balint la TV Digi Sport: "N-am ce vorbi despre fotbal, fiindcă n-a fost! Puteau juca 33 de ani, 33 de luni, 33 de zile, 33 de ore sau 33 de secunde... Nu s-ar fi dat niciodată gol".

Medieșenii și-au văzut interesul. Practic, au jucat fotbal doar în prima repriză, căutând golul, dar neprinzând spațiul porții. Buș (24), Marius Constantin (26) și Cardoso (48) s-au înscris pe această idee. Echipele parcă au jucat ceva de genul: cine ține mingea mai puțin, hai să treacă vremea! De ce l-o fi scos pe copilul ăla, Fica, în secunda 39?! Măcar atingea și el balonul la debut.

Poante bune

Campioana n-a arătat nimic. A părut cu gândul la derby-ul cu FCSB, care ar putea rezolva ecuația titlului, confruntarea fiind duminică, în Gruia. Bun și Narcis Răducan: "Titlul ar fi Edi Petrescu la meciul ăsta". O combinație între numele celor doi tehnicieni, amândoi concentrați exclusiv pe defensivă. Măcar au fost poante bune, că în rest CFR n-a arătat nimic. Niște tentative de acțiuni ofensive, Djokovici, Deac, Păun și Vinicius. Un fotbal în carantină!

"Noi suntem bucuroși pentru acest punct, ne dă mai multă încredere. Sperăm să ieșim din insolvență. Mergem la Giurgiu acum să luăm 3 puncte cu Astra"
Ionuț Larie, fundaș Gaz Metan

"Capul sus, acum avem un meci tare cu FCSB și trebuie să învingem! Dacă vom juca precum la Mediaș, n-avem nicio șansă să fim campioni mai devreme"
Mario Camora, fundaș CFR Cluj

"Este un punct de moral pentru noi, e primul punct all time în play-off. Echipele sunt foarte puternice, de aceea e foarte greu să scoți puncte. Noi încercăm locul 4"
Răzvan Pleșca, portar Gaz Metan

"În prima repriză, adversarul a pus ceva probleme, însă în partea secundă nu știu dacă a ajuns până la noi. Ne lipsește puțină inspirație în atac, ne lipsește ceva"
Valentin Costache, atacant CFR Cluj

Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

Gaz Metan - CFR Cluj, echipele de start

Gaz Metan: R. Pleșca - L. Drăghici, M. Constantin, Larie, Velisar - Droppa, Fofana - G. De Moura, I. Hora, D. Cardoso - Sg. Buș
Rezerve: Batista - Trif, R. Romeo, R. Popa, Sg. Ciocan, Ely Fernandes, Diakota
Antrenor: Edward Iordănescu

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Boli, Camora - A. Fica, Hoban, Djokovic - C. Deac, Omrani, V. Costache
Rezerve: Sandomierski - Burcă, Bordeianu, A. Păun, Traore, Rondon, Petrila
Antrenor: Dan Petrescu

  • Dan Petrescu l-a titularizat pe Alin Fica. Mijlocașul de 18, aflat la debutul în Liga 1, este al 7-lea fotbalist sub 21 de ani folosit de „Bursuc” în acest sezon. L-a scos însă după 40 de secunde! Detalii AICI

Stadion: „Gaz Metan”, Mediaș
Arbitru: George Găman / A1: Ciprian Danșa / A2: George Florin Neacșu / Observator: Vasile Bratu

Vezi și: 

VIDEO Dan Petrescu a răbufnit din nou: „Play-off-ul va fi decis de țipete, urlete, bătaie și arbitri” + a dat-o la întors cu VAR-ul!

EXCLUSIV Toate meciurile din Liga 1 se joacă fără fani! Cine are voie pe stadion după decizia LPF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (394)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Martie 2020, 11:54

Mai apostole, vezi ca a ramas un loc gol la biserica ciobanului.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Martie 2020, 09:11
Postat de clujcampion pe 10 Martie 2020, 06:02

***@tule l-ati vrea voi, da nu puteti. Poate doar botosaniul va mai *** ca si craiova, dar trbuie sa bateti de 2 ori cfr... Care nu cred sa faca omenii cu voi.

Campionule, tu pari a fi cel mai mare stelist din Pata Rât! Aproape nu e mâzgăleală de-a ta care să nu fie plină de steluțe... :-D

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  10 Martie 2020, 07:05

Cine sa plateasca sa vada o asemenea mizerie de Joc ???? Petrescu indeparteaza iubitorii de fotbal de pe stadioane cu jocul de *** practicat , basca schimbarea din sec 30 care provoaca scarba si poatye afecta cariera unui junior de perspectiva !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (394)
Comentează