FOTBAL  »  Superliga  »  DISCUȚII

GAZ METAN // Ionuț Larie a refuzat Sibiul, deși primise un salariu net superior

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2019 11:18

Oficialii lui Hermannstadt l-au ofertat zilele trecute pe Ionuț Larie. Însă fundașul de 32 de ani a refuzat și e decis să rămână la Gaz Metan, sub comanda lui Edward Iordănescu.

"Mai am contract la Mediaş încă un an. 99% voi rămâne aici, 1% aş pleca doar în străinătate dacă apare ceva foarte bun din punct de vedere financiar", a declarat Larie, conform site-ului suporterilor, gazisti.ro

La capitolul plecări, medieșenii s-au despărțit de fundașul de 29 de ani Sorin Bușu, care a decis să nu-și mai prelungească contractul.

10.000 €este salariul lunar pe care cei de la Hermannstadt i l-au propus lui Ionuț Larie, dar fundașul medișean a refuzat, preferând să rămână sub comanda lui Edward Iordănescu, unde câștigă doar 6.000 de euro

Lotul Gazului se reunește astăzi

Fotbaliștii se întorc la antrenamente la sfârșitul săptămânii în curs. Aceștia își vor relua pregătirile pentru sezonul competițional 2019-2020, programat să înceapă la jumătatea lunii iulie.

În zilele de 18 și 19 iunie, jucătorii vor efectua vizita medicală, iar o zi mai târziu vor pleca în cantonament. Anul acesta, stagiul de pregătire se va desfășura în perioada 20 iunie - 5 iulie, în localitatea Marbella din Spania.

Pe durata cantonamentului, Gaz Metan va disputa 4 jocuri de verificare, în zilele de 26 și 29 iunie, respectiv 1 și 3 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  23 Iunie 2019, 20:24

mult respect Ioane!! Te asteptam cu evolutii bune si apoi un transfer in campionatele taRI DIN VEST: Frantei, Spaniei, Angliei, Germaniei, Portugaliei sau Italiei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează