FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU MUREŞ - GAZ METAN 1-0

Gaz Metan decimată înainte de Dinamo » "Se vede de la o poştă în ce direcţie bate vîntul"

Captură Digisport
Captură Digisport

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 23:59

În urma incidentelor de la Tîrgu Mureş, doi fotbalişti de la Gaz Metan au fost eliminaţi şi vor rata returul semifinalei de Cupă cu Dinamo, de joi, 12 aprilie, ora 21:30. Este vorba despre un titular, Răzvan Avram, şi de rezerva de portar Buchta. Eliminat a fost şi Ghionea, pentru faultul care a dus la incidente.

Cei doi săriseră să-i ia apărarea lui Markovici în altercaţia iscată cu jucătorii de la Tîrgu Mureş. Oficialii medieşeni suspectează de premeditare deciziile arbitrului Dragoş Istrate.

"Avram l-a protejat pe Markovici şi a luat roşu, cu arbitri din ăştia nu ajungem prea departe! E deja al treilea meci în care ne arbitrează în acest retur. Acordă 3 minute de prelungire dar numai portarul a stat 3 minute pe jos. S-a văzut de la o poştă în ce direcţie bate vîntul. Asta e deranjant, nu că am pierdut.

Nu ştiu ce a putut să facă Buchta să ia şi el roşu. Cei de la Tg Mureş numai cu scandal, anul trecut l-au altoit pe Pîrvulescu în drumul spre vestiare, l-au luat la bătaie bodyguarzii. Numai atmosferă din asta fac. Aşa sînt ei educaţi.

Ghionea îi dă şi cu piciorul lui Markovici, cînd era căzut, după ce l-a lovit şi cu cotul. Am rămas fără doi jucători pentru meciul cu Dinamo", a declarat preşedintele Mediaşului, Ioan Horoba, la DigiSport Special.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (25)
dumi185
dumi185  •  09 Aprilie 2012, 00:30
Postat de mircea1957 pe 06 Aprilie 2012, 23:49

Dupa scandalul DNA de la Tg. Mures, mituitorul este bine merci in prima liga, nu a mai retrogradat-o nimeni, nu a mai dezafiliat-o nimeni. Cum de se intampla la Tg. Mures toate scandalurile si barbariile astea si nimeni nu sanctioneaza nimic? Aici, se reediteaza, pastrand proportile, episodul Kosovo, si dreptatea este impartita de arbitrii tot ca in Kosovo. Ca a fost Gazul decimat, asta este evident pentru toata lumea, si locul ales este ideal pentru asa ceva.

Prietene trezeste-te,uita-te si tu in tur cate arbitraje favorabile a avut Targu Muresul,incearca sa gandesti inainte sa tastezi tot felul de prostii, cat despre comentariile d-nului Horoba sa nu uite ca in tur Targu Muresul a fost executata pe fata de arbitrii la Medias. Comentariul tău...

lucian1674
lucian1674  •  07 Aprilie 2012, 18:45

Nu inteleg de ce naiba va certati. Tg Mures a castigat clar. Nu comentez cartonasele, ar fi simple speculatii. Cat despre chestia cu ungurii, bozgorii, etc, nu vad de ce si-ar avea locul aici. Problema noastra, indiferent cu cine tinem, e comuna: fotbalul in Romania se duce tot mai jos. Numai facand cu totii front comun, avem o sansa. Avem nevoie de un minister distinct al sportului, cu un ministru de profil. Avem nevoie de cluburi cotate la bursa si oferta publica de actiuni, de investitori seriosi care aduc bugete adevarate. De cluburi de copii si tineret. Asta trebuie sa facem, nu sa facem jocul pe care-l vor becali, porumboiu, etc.

kily
kily  •  07 Aprilie 2012, 12:39

iar este vinovat arbitrul?!!!!!!!!!!!! este culmea tupeului! omu' a fluierat impecabil! inca 100 de ore daca se jucau, mediasul nu marca... pentru scandalul de la final exista un singur vinovat: ghionea! nesimtitul asta ar merita 10 etape de suspendare! sabau nu intelege ceva extrem de simplu: numai aparandu'te, cu metoda "autobaza", nu poti performa in ziua de azi. obtii un rezultat favorabil, 2 sau maxim 5 sa zicem, dar tot ciuca batailor vei fi! pentru ca un singur gol primit determina naruirea intregii "tactici" rusinoase de antijoc. imi pare rau de sabau, dar nu intelege ca noi asteptam sa joace echipele lui ce juca dinamo cu el in teren...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează