FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

GAZ METAN - DINAMO 2-1 // 3 dinamoviști, cei mai slabi jucători de pe teren! Cine a fost omul meciului Gaz Metan - Dinamo

FOTO: FC Dinamo
FOTO: FC Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 14:38

Dinamo a fost învinsă în deplasare, 1-2 de Gaz Metan Mediaș, într-un meci din etapa a doua din play-off.

Dinamo a început bine meciul, a deschis scorul în minutul 4 prin Papazoglou, dar elevii lui Edward Iordănescu au revenit în joc și au preluat control partidei, întrocând scorul prin Rondon, în minutul 11, și Caiado, în 58.

Fundașul Ricardo Grigore, care a greșit la golul doi al celor de la Gaz Metan, Nasser Aliji, folosit ca mijlocaș stânga, și mijlocașul central Ioan Filip, au fost cei mai slabi jucători de pe teren, fiind notați cu 4 de Gazeta Sporturilor.

Cel mai bun jucător de la Dinamo a fost atacantul grec Athanasios Papazoglou, care a marcat golul „câinilor” și a primit 7. Fotbalistul meciului a fost Caiado. Mijlocașul ofensiv al celor de la Gaz Metan a primit nota 8.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a luat 5, în timp ce Edward Iordănescu, 7.

note

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Citește și: 

EXCLUSIV Mircea Rednic îl dă afară de la Dinamo pe Jordan Mustoe, „fotbalistul fără defecte”, la exact două luni de când l-a adus!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  27 Martie 2019, 15:57
Postat de valii_sv pe 18 Martie 2019, 18:27

Domnule Rednic ia-l pe Gorbsov de la Chiajna ! E doua clase peste tot ce are Dinamo la mijloc cu exceptia lui Nistor ! Mijlocul lui Dinamo e varza ! Iar am inceput sa jucam lunga si pe-a doua !

cel mai slab mijloc pe care la avut Dinamo, ever!!

1357397620953963
Carmen Si Nelu Marcean  •  19 Martie 2019, 09:48

Corectati rezultatul meciului afisat in titlul articolului

valii_sv
valii_sv  •  18 Martie 2019, 18:27

Domnule Rednic ia-l pe Gorbsov de la Chiajna ! E doua clase peste tot ce are Dinamo la mijloc cu exceptia lui Nistor ! Mijlocul lui Dinamo e varza ! Iar am inceput sa jucam lunga si pe-a doua !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează