FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

GAZ METAN - DINAMO 2-1 // Ioan Filip lansează un scenariu apocaliptic pentru Dinamo: „Cu siguranță că sunt emoții pentru retrogradare!”

Ioan Filip și Montini au fost titulari la Mediaș // FOTO: GSP
Ioan Filip și Montini au fost titulari la Mediaș // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 19:38

Dinamo a capitulat la Mediaș, pierzând cu 1-2. Ioan Filip, mijlocașul roș-albilor, se teme că scenariul cel mai negru, retrogradarea, s-ar putea concretiza în cazul în care jucătorii nu reușesc să redreseze situația.

„Plecăm fără puncte de aici. Am luat două goluri stupide, primite din singurele ocazii pe care le-au avut cei de la Mediaș. Nu putem să-l blamăm pe Ricardo Grigore pentru eroare, dacă eram puternici reușeam să întoarcem scorul.

Sunt echipe bune în play-out, e o luptă mare, crâncenă. Cei din interior trebuie să dea mai mult pentru a duce clubul acolo unde a fost cândva. Cu siguranță că sunt emoții pentru retrogradare. Te lupți, te lupți, n-ai ce să faci!

La anul vrem în play-off și să ne luptăm pentru titlu. Vrem să readucem clubul acoolo unde îi este locul”, a spus Ioan Filip, la Look Sport. 

Vezi și:

Rednic se ia de Iordănescu după eșecul de la Mediaș: „Așa e peste tot pe unde antrenează el!” + ce spune de înfrângere și eroarea lui Grigore

 

CLASAMENT PLAY-OUT

PROGRAM PLAY-OUT

  • Dunărea Călărași - Poli Iași 1-2 (Detalii AICI)
  • Gaz Metan - Dinamo 2-1 (Detalii AICI)
  • Luni, 18:00 // Concordia Chiajna - Hermannstadt
  • Luni, 20:30 // FC Voluntari - FC Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  17 Martie 2019, 21:16

Filip tu ar trebui sa tii pliscul mic,omule..nu esti in stare sa dai pasa de 5 m,se urca mingea pe tine ,la propriu,in general mijlocul e catastrofal la echipa,pai nu puteti iesi din aparare prin 3-4 pase,se practica rudimentara ,,bubuiala" pe varfuri,asa nu se poate castiga..!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează