FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

GAZ METAN - DINAMO 2-1 // Mircea Rednic se ia de Edward Iordănescu după eșecul de la Mediaș: „Așa e peste tot pe unde antrenează el!” + ce spune de eroarea lui Ricardo Grigore

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 19:45

Mircea Rednic, 56 de ani, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit despre înfrângerea echipei sale de la Mediaș, 1-2, și despre eroarea lui Ricardo Grigore, din care ardelenii au reușit să înscrie golul victoriei

„Am început bine, dar am luat două goluri care puteau fi evitate. Prima repriză a fost mai bună pentru Gaz Metan, cei de acolo au mai avut și alte ocazii. Apoi am reechilibrat jocul, însă am primit gol dintr-o fază care nu anunța nimic. Greșeala lui Grigore e a unui jucător fără experiență. Azi am făcut greșeli mai mari decât adversarii noștri.

Ești la Dinamo, e presiune! Dar jucătorii tineri au tot sprijinul meu. Există presiune, există concurență, iar când ți se oferă șansa să joci, trebuie s-o faci. El trebuia să joace simplu și să nu facă greșeli. Sunt sigur că Ricardo Grigore poate fi un apărător bun. Nu sunt supărat pe el, dar nu trebuie să-l desființăm”, a declarat „Puriul”.

Ulterior, Rednic l-a atacat de la distanță pe Edward Iordănescu, fiind nemulțumit de presiunea pe care acesta o exercită asupra arbitrilor. 

„Arbitrul (n.r. Marian Barbu) nu a avut personalitate să-i pună la punct pe cei de la Mediaș. Nu am pierdut din cauza arbitrajului, dar sunt dezamăgit de unele reacții. Aici e un oraș liniștit, cu oameni educați.

Așa a fost peste tot pe unde a fost Edward Iordănescu, mereu a fost presiune. Oricum, nu din această cauză am pierdut”, a declarat Mircea Rednic, la Look Sport. 

„E greu ca Dinamo să mai fie ca pe vremuri, dar identitatea se poate schimba. Va fi altceva din sezonul viitor. Oricum, jucăm altceva față de sezonul trecut”
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: Dan Nistor, declarații DURE: „Ne-am bătut singuri și am făcut clubul de rușine”

CLASAMENT PLAY-OUT

PROGRAM PLAY-OUT

  • Dunărea Călărași - Poli Iași 1-2 (Detalii AICI)
  • Gaz Metan - Dinamo 2-1 (Detalii AICI)
  • Luni, 18:00 // Concordia Chiajna - Hermannstadt
  • Luni, 20:30 // FC Voluntari - FC Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
spinoza
spinoza  •  18 Martie 2019, 00:15

Strâmbul, tu vorbești de presiune! Acuma Iordănescu e de vina că echipa n-am jucat nimic? Slab ca om și că antrenor!!!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  17 Martie 2019, 22:39

Rednic inca nu a stabilit 11 titulari mai trebuie sa aduca 25 de mercenari

redshow
redshow  •  17 Martie 2019, 22:32

Eu cred ca e posibila si retrogradarea. Rednic nu a demonstrat nimic in mandatul asta . Mult mult mult sub Bratu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează