FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

Ronaldo Deaconu așteaptă bonusul după „dubla” din Gaz Metan - Dinamo: „Am dat pasele, acum urmează golurile!”

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a marcat ambele goluri ale Mediașului în victoria cu Dinamp, scor 2-1, și are obiective importante în continuare. +10   FOTO
Ronaldo Deaconu (24 de ani) a marcat ambele goluri ale Mediașului în victoria cu Dinamp, scor 2-1, și are obiective importante în continuare.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 23:15 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 23:29

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a marcat ambele goluri ale Mediașului în victoria cu Dinamo, scor 2-1, și are obiective importante în continuare. 

Ronaldo Deaconu a marcat o „dublă” excepțională în decursul a 72 de secunde, cu două șuturi de la peste 20 de metri. Mijlocașul celor de la Gaz Metan așteaptă acum o primă importantă din partea conducerii. 

Ronaldo Deaconu, MVP în Gaz Metan - Dinamo 2-1: „Am dat pasele, acum urmează golurile”

„Sunt foarte fericit și nu ne vom opri aici! Sezonul ăsta am dat prima dată pasele, acum urmează golurile. A fost un meci foarte dificil. Veneam după niște prestații bune. Urmează o serie accesibilă și sper să urcăm în clasament. Nu merităm să fim acolo jos. 

Am avut nevoie de puțin timp cu Mister, să vedem ce vrea de la noi. Nu e ușor să schimbi o echipă atât de repede. Era o criză de rezultate. Nu există vreo distracție în sânul echipei, suntem foarte concentrați la antrenament. Eu am un bonus pentru fiecare gol și fiecare assist. Azi a fost și victoria”, a spus Ronaldo Deaconu, la Telekom Sport. 

Ronaldo Deaconu, „dublă” de senzație în Gaz Metan - Dinamo

În minutul 36, Deaconu a profitat de lipsa de sincronizare dintre Matei și Steliano Filip, a intrat în posesia mingii și a șutat imparabil, de la aproximativ 25 de metri. Stângul lui Ronaldo a plasat mingea perfect, în vinclu, la colțul lung, fără nicio șansă pentru Eșanu.

Primul gol reușit de Deaconu (1/5)
Primul gol reușit de Deaconu (2/5)
Primul gol reușit de Deaconu (3/5)
Primul gol reușit de Deaconu (4/5)
Primul gol reușit de Deaconu (5/5)
+6 FOTO

La câteva zeci de secunde distanță, Deaconu a lovit din nou, de data asta cu alt gen de execuție, o boltă care l-a prins pe picior greșit pe portarul dinamovist.

„Eu n-am marcat asemenea goluri. Ca Gică Hagi a dat!”, a exclamat dinamovistul Ionel Dănciulescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Dinamo, penultima în Liga 1

Gaz Metan obține a doua victorie din mandatul lui Ilie Poenaru, după cea cu Rapid, și urcă poziții bune în clasament, până pe locul 11, cu 11 puncte. Dinamo rămâne penultima, fără punct și cu un singur gol marcat în deplasările din acest sezon.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Primele imagini cu noua achiziție a lui Dinamo la antrenament + Ce număr va purta

La Dinamo sunt bani doar pentru ei » Șefi cu 15.000 de euro pe lună caută legende pentru voluntariat

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează