FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-1

Uhrin jr. a făcut schimbare în minutul 90+4 cu Gaz Metan: „Am simțit că va fi greu. Terenul ne-a încetinit”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 22:04 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 22:31

Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Dinamo, a analizat meciul cu Gaz Metan, ultima din Liga 1, pe care formația sa l-a câștigat chinuit, 1-0.

Tehnicianul ceh, care a făcut o schimbare la trecerea timpului în ultimul minut al prelungirilor la Mediaș, a admis că se aștepta azi la o altă desfășurare a partidei.

Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”
DINAMO
Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”

Concluziile lui Dusan Uhrin după Gaz Metan - Dinamo

„E adevărat (n.r- că Dinamo se pregătește pentru baraj), dar nu e o explicație. Am ratat o grămadă de șanse. Avem mult de muncă, avem un singur obiectiv. Am simțit că va fi un meci greu la Mediaș. E o echipă care are jucători tineri, care au luptat. În plus, și terenul a încetinit jocul.

Mă gândeam că dacă vom marca repede vom reuși să înscriem mai mult, dar nu a fost așa. Trebuie să mai muncim. Încă nu este suficient. Acum vom avea două zile libere și după aceea ne vom antrena din greu. Am trecut de acest meci și trebuie să începem să lucrăm. 

Sunt motivat, am venit la Dinamo pentru a salva echipa. Dacă nu eram motivat, nu veneam. Este important să salvez Dinamo, acesta este obiectivul meu și voi da totul pentru asta”, a spus Uhrin după meci, la PrimaSport.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Chin și cu ciuca bătăilor » Dinamo a avut doar 3 șuturi cadrate la Mediaș, în fața echipei care a luat 8 goluri în Giulești etapa trecută

„Câinii” nu s-au găsit nici pe teren, nici la declarații » „Nu e ușor cu Gaz Metan” versus „Rușinos!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
f1981d
f1981d  •  23 Aprilie 2022, 09:19
Postat de dvd1 pe 23 Aprilie 2022, 00:40

bai Dinamo, nu va un pic rusine? Nici niste copii adunati de prin parcuri nu puteti sa bateti. Retrogradarea e garantata 100%

Nu tin cu Dinamo, si nimic nu m-ar face mai fericit decat sa ii vad in liga a doua. Dar, din pacate, nu vor retrograda nici anul asta... o sa ii salveze cumva, cu arbitrii, cu blat la cativa jucatori din echipa cu care vor pica la baraj... c-asa-i in tenis... !!!

bjk86
bjk86  •  23 Aprilie 2022, 07:38
Postat de dobrin pe 22 Aprilie 2022, 23:18

A fost salvata ca n-a retrogradat nimeni, n-a fost nevoie sa castige nimic. Acum au o luna si jumatate ca sa pregateasca un meci. Asa sa tot joci in Liga 1 :)))))

Sezonul trecut, s-a salvat singura.. Ai probleme cu memoria, mergi si fa un control :))

dvd1
dvd1  •  23 Aprilie 2022, 00:40

bai Dinamo, nu va un pic rusine? Nici niste copii adunati de prin parcuri nu puteti sa bateti. Retrogradarea e garantata 100%

Vezi toate comentariile (11)
Comentează