FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

Ilie Poenaru a dezvăluit revelația lui Ronaldo Deaconu: „Anul trecut ce făceai?!”

Gaz Metan - Dinamo 2-1 | Ilie Poenaru a vorbit la final despre cele două goluri fabuloase reușite de Ronaldo Deaconu în prima repriză. +10   FOTO
Gaz Metan - Dinamo 2-1 | Ilie Poenaru a vorbit la final despre cele două goluri fabuloase reușite de Ronaldo Deaconu în prima repriză.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 22:47 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 23:07

Gaz Metan - Dinamo 2-1 | Ilie Poenaru a vorbit la final despre cele două goluri fabuloase reușite de Ronaldo Deaconu în prima repriză.

Trebuie felicitat Ronaldo Deaconu. Îl așteptam de mult. Chiar ieri am avut o discuție mai bărbătească. L-am întrebat ce făcea sezonul trecut când nu avea soluții. I-am cerut să tragă și acum, la fel ca anul trecut. Mi-a promis că o va face. Și iată! 

E o victorie foarte importantă, de moral, de încredere. Încă jucătorii mei n-au ajuns la un nivel la care să creadă că sunt în stare de multe lucruri bune. Au avut atitudine, au știut să sufere, să se sacrifice. E un lucru minunat. Avem un grup foarte puternic și să sperăm că putem continua așa. Sper să arătăm din ce în ce mai bine de la meci la meci. Cred că merităm să fim mai sus în clasament”, a declarat Poenaru la Look Sport.

Mircea Rednic, bilanț horror! E subordonat de un antrenor fără licență Pro
Gaz Metan - Dinamo 2-1
Mircea Rednic, bilanț horror! E subordonat de un antrenor fără licență Pro

11 goluridintre cele 15 reușite de Ronaldo Deaconu în L1 au venit din afara careului mare

Ronaldo Deaconu, goluri excepționale în Gaz Metan - Dinamo

Ronaldo Deaconu este recunoscut pentru tehnica specială de lovire a balonului. Mijlocașul celor de la Gaz Metan a spart gheața în actuala stagiune și a făcut-o în mare stil. 

În minutul 36, Deaconu a profitat de lipsa de sincronizare dintre Matei și Steliano Filip, a intrat în posesia mingii și a șutat imparabil, de la aproximativ 25 de metri. Stângul lui Ronaldo a plasat mingea perfect, în vinclu, la colțul lung, fără nicio șansă pentru Eșanu.

Primul gol reușit de Deaconu (1/5)
Primul gol reușit de Deaconu (2/5)
Primul gol reușit de Deaconu (3/5)
Primul gol reușit de Deaconu (4/5)
Primul gol reușit de Deaconu (5/5)
+6 FOTO

La câteva zeci de secunde distanță, Deaconu a lovit din nou, de data asta cu alt gen de execuție, o boltă care l-a prins pe picior greșit pe portarul dinamovist.

Golul doi marcat de Deaconu (1/6)
Primul gol reușit de Deaconu (1/5)
Primul gol reușit de Deaconu (2/5)
Primul gol reușit de Deaconu (3/5)
Primul gol reușit de Deaconu (4/5)
+6 FOTO

„Eu n-am marcat asemenea goluri. Ca Gică Hagi a dat!”, a exclamat dinamovistul Ionel Dănciulescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Primele imagini cu noua achiziție a lui Dinamo la antrenament + Ce număr va purta

La Dinamo sunt bani doar pentru ei » Șefi cu 15.000 de euro pe lună caută legende pentru voluntariat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  16 Octombrie 2021, 07:39

Nu prea am văzut 2 asemenea execuții ale unui jucător în același meci. De urmărit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează