FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN // Edward Iordănescu iese la atac! Se teme că echipa sa nu e dorită în play-off: „La Clinceni aveam groapa săpată”

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 19:06

GAZ METAN // Edward Iordănescu spune că Mediașul nu e dorit în play-off și este categoric: ”La Clinceni aveam groapa săpată, urma doar să ne împingă înăuntru”. Și Ilie Poenaru l-a acuzat pe ”central”.

Meciul Clinceni - Gaz Metan (2-3) a avut multe momente tensionate, oameni din ambele tabere criticând maniera de arbitraj a "centralului" Adrian Cojocaru, atât pe durata partidei, cât și la pauză, dar mai ales la final. 

Edward Iordănescu a fost eliminat din nou la un meci de prima divizie, la Clinceni, în minutul 88, va urmări din tribună partida decisivă cu Dinamo. Furioși pe bancă, Iordănescu și Ilie Poenaru au avut, amuzant!, un numitor comun la final. "Poate cărțile sunt făcute pentru altă echipă în play-off", a răbufnit Edi. 

"Avem senzația că nu suntem doriți în Liga 1", a comentat, nervos, și tehnicianul Clinceniului. Dacă ilfovenii vor trage din greu să scape de la retrogradare, medieșenii speră să scrie istorie: să fie, în premieră, în play-off. Răcit, înfofolit și supărat de eliminare, Iordănescu a vorbit despre victorie și ceea ce-l așteaptă cu Dinamo. 

"Băieții au făcut un meci mare. Poate n-a fost cea mai bună prestație a noastră, dar jucătorii au dat totul, au făcut un efort considerabil și un sacrificiu imens. Au toată aprecierea mea. Eu cred că avem sub 5 la sută șanse pentru play-off. Nu sunt un copil și nu sunt de azi, de ieri în fotbal. M-a speriat ce am simțit la Clinceni! Aveam groapa săpată și urma doar să ne împingă înăuntru.

Dumnezeu ne-a protejat la Clinceni și echipa a rezistat! Cu Dinamo doar o minune ne poate salva. M-am atașat foarte mult de oraș, de suporteri, sunt curios acum câți oameni o să vină la partidă lângă echipă. Lângă acești băieți care fac cinste și duc numele Mediașului cu onoare în toată țara", a declarat Iordănescu pentru gazisti.ro.

"Centralul" aștepta de la "rezerva" George Găman să îi spună să dea "galben". Păi, tu unde ești? Tu pe cine arbitrezi, tu nu participi la joc? Dacă te poziționezi foarte prost atunci stai, fratele meu, pe la liga a doua să înveți!"
Ilie Poenaru, antrenor Clinceni

Vezi și: 

Marius Constantin, tot mai aproape de Craiova! Ce sumă oferă oltenii pentru un transfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează