FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Gaz Metan fără putere: dublă înfrîngere cu ungurii de la ETO Gyor

Elevii lui Pustai nu au marcat deloc în cele două dueluri cu Gyor
Elevii lui Pustai nu au marcat deloc în cele două dueluri cu Gyor

Articol de - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 23:44

După 10 zile petrecute la Debrecen, Gaz Metan Mediaş şi-a stabilit cartierul general la centrul olimpic de la Tatabanya, pentru a doua etapă a stagiului de pregătire, care se va întinde pe încă o săptămînă.

Echipa condusă de tehnicianul Cristi Pustai s-a deplasat marţi seară la Gyor, pentru o dublă confruntare cu formaţia maghiară. În nocturnă, de la ora 21:30, medieşenii au întîlnit prima echipă a celor de la Gyor, la finalul întîlnirii ei fiind învinşi cu 1-0 printr-un gol încasat în minutul 52.

Tehnicianul Cristi Pustai a început jocul în formula Buchta - Zaharia, Akaky, Frăsinescu, Vukadinovici - Avram, Todea, Vasilache, Petre - Vitinho, Buş. După pauză au mai evoluat Fl. Dan şi Bud.

Totodată, începînd cu ora 19:00, gaziştii au pierdut în compania echipei secunde a maghiarilor cu scorul de 2-0, meci în care Pustati a mizat pe mai mulţi fotbalişti aflaţi în probe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
horia06
horia06  •  11 Iulie 2012, 10:25

cu ce sa intre in liga 1 ca nu mai exista echipa lor:)))auzi tii cu o echipa care nu exista:))))da au intrat severinu:)))

gazistu
gazistu  •  04 Iulie 2012, 14:57

lasa mai oltene nu ne plange tu de mila, mai degraba nu intrati voi in prima liga vreo 3-4 ani decat noi sa retrogradam...

drack009
drack009  •  04 Iulie 2012, 10:28

Astia retrogradeaza anul asta.... :|

Vezi toate comentariile (6)
Comentează