FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BRAŞOV 0-0

Gaz Metan - FC Braşov continuă seria erorilor de arbitraj în Liga 1 » Linia invizibilă

Eric nu a mai reuşit ieri să marcheze
Eric nu a mai reuşit ieri să marcheze

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 17:16

La Mediaş, asistentul Ungureanu nu a validat douş goluri, cîte unul de fiecare echipă, iar Tudor nu a acordat un penalty gazdelor

Nici măcar Alexandru Tudor nu mai reprezintă garanţia unei partide fără erori în Liga 1. La Mediaş, Gaz Metan a înfruntat Braşovul fără atacanţi, "croit" de Conceicao să înece o serie de trei partide fără victorie. Duelul exploziv din teren a fost umbrit de greşelile de arbitraj, care au păstrat imaculată tabela spre disperarea celor doi antrenori. Mai întîi, asistentul Eduard Ungureanu, poziţionat bine, nu a văzut că reluarea lui Williams cu capul a fost respinsă de Pleşca dincolo de linia porţii (44), iar Tudor nu s-a amestecat, mizînd pe inspiraţia greşită a colegului său. Anterior, Viveiros a lovit întîmplător bara porţii (22), iar Ilyeş l-a întins serios pe portarul Mediaşului cu un voleu spectaculos (36).

În repriza secundă, erorile de arbitraj s-au mutat în dreptul gazdelor. După barele lui Eric (57, 74) şi ratarea monumentală a lui Gaucho (61), Roman a fost busculat din spate în careu de către Adrian Rusu cînd se pregătea să şuteze, dar "Pitt" Tudor a arătat lovitură de colţ (80). Şi ca recitalul să fie complet, aceeaşi linie a porţii i-a jucat o nouă festă lui Ungureanu, pe finalul partidei, cînd Rusu a respins cu călcîiul o minge reluată de nefericitul Roman.


Inbox:
- Parbrizul ambulanţei de la stadion a fost spart în prima repriză de o minge şutată de braşoveni
- Mijlocaşul Paul Pîrvulescu s-a ales cu o contuzie serioasă pe gleză şi nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit în minutul 66 cu Romulus Miclea.

"Mi s-a spus că am avut un gol marcat şi alta ar fi fost soarta partidei dacă aveam un avantaj pe tabelă"
Antonio Conceicao, antrenor FC Braşov

"Am un gust amar că din 3 meciuri jucate la Mediaş am reuşit să scoatem doar 3 puncte. Dacă remiza cu U e meritată, trebuia să batem Mureşul şi Braşovul"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

353710-caseta-gazmetan-fcbrasov.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
claudiano
claudiano  •  14 Aprilie 2011, 15:00

bai astia ia nu mai dati vina pe arbitri daca sunteti asa buni castigati si fara arbitri..si noi am avut un gol valabil si anulat dar asta nu ins ca tre sa ne luam de arbitri joak frate si gastiga meciul pe teren...arbitri arbitri si iar arbitri hai sa fim seriosi..

breitner
breitner  •  14 Aprilie 2011, 08:43

lui tudor ii place mai mult sa fie in centrul atentiei decat sa arbitreze !

nsanyi23
nsanyi23  •  14 Aprilie 2011, 08:19

Nu exista nici un antrenor in liga1 care sa fie corect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează