FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 1-3

GAZ METAN - FCSB 1-3 // NOTE GSP: "Pufulete" și încă un stelist important au dezamăgit crunt la Mediaș » Cine au fost cei mai buni jucători ai lui Dică

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 08:34

FCSB s-a impus duminică seara la Mediaș, 3-1, și a urcat temporar până pe locul 2 în Liga 1. După o primă repriză modestă, roș-albaștrii au fost salvați în a doua parte a meciului de schimbările inspirate ale lui Dică de la pauză, care i-a trimis pe teren pe Gnohere și Florin Tănase. 

Doi jucători de la FCSB au dezamăgit în mod special la Mediaș. Dennis Man a fost inexistent în prima repriză, nu a creat nicio fază importantă și a fost înlocuit la pauză cu Florin Tănase. A primit nota 5 din partea Gazetei, la fel ca Rusescu. Aflat la primul meci de la revenire, "Pufulete" a avut o evoluție ștearsă și a fost înlocuit cu Gnohere. 

Cei mai buni oameni din echipa lui Dică au fost chiar marcatorii celor trei goluri. Gnohere a revitalizat atacul roș-albaștrilor și a primit nota 8. Tot 8 au primit și Florinel Coman și Olimpiu Moruțan, ultimul cu o nouă apariție strălucitoare în echipa stelistă. 

7
a fost nota primită de Nicolae Dică, autor a două schimbări extrem de inspirate la pauză. Omologul Mihai Teja a primit 5

Lider până în această etapă, Gaz Metan a dezamăgit crunt în a doua repriză a meciului. Toată apărarea ardelenilor a fost execrabilă, portarul Batista și fundașii Crețu, Marius Constantin, Diallo și Bușu primind toți nota 4. Mijlocașul Fofana, cel care a deschis scorul, a fost cel mai bun jucător al Gazului, fiind notat cu 7. 

CLASAMENT LIGA 1

lclasament

Vezi aici cronica partidei Gaz Metan - FCSB 1-3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  13 August 2018, 22:46

Pufulete e Băbăciune, aşa zice Becali.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2018, 17:32

Vesnic rezerva Gnohere.

justincase
justincase  •  13 August 2018, 16:19

Autorul articolului, desi jurnalist sportiv pare ca nu a inteles lucruri elementare de genul: la dinamo sunt dinamovisti, la rapid sunt rapidisti, la Steaua sunt stelisti si asa mai departe. Ba baiatule, la FC FCSB sunt fecesebisti sau fîcîsîbisti, cum vrei tu, da' nu stelisti! Nici dinamovisti, nici rapidisti, nici madrileni si asa mai departe. Intelegi? Normal ca intelegi, ca nu e nimeni atat de prost incat sa nu inteleaga un lucru atat de simplu. Ai doar foarte putin respect pentru profesia ta si alegi sa perpetuezi o confuzie cu parfum de minciuna la adresa celui mai mare club sportiv din Romania. Sa iti fie rusine! fc fcsb popesti leordeni NU E STEAUA BUCURESTI!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează