FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 2-3

Revoltă la CS Universitatea Craiova, după penalty-ul inventat pentru FCSB: „Mi-a spart retina! O avem grea anul ăsta”

Fotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins cadru cu cadru faza care a dus la acordarea  penalty-ului care a decis aseară partida Gaz Metan - FCSB 2-3 +9   FOTO
Fotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins cadru cu cadru faza care a dus la acordarea penalty-ului care a decis aseară partida Gaz Metan - FCSB 2-3

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 16:04 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 16:25

Sorin Cârțu, 65 de ani, președintele CS Universității Craiova, este revoltat de penalty-ul care a decis aseară partida Gaz Metan - FCSB 2-3.

  • FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1. Duelul a fost decis în minutul 90, când Octavian Popescu a căzut în careu fără să fie atins de fundașii adverși;
  • Colțescu a dictat în mod eronat penalty, transformat ulterior de Sergiu Buș.

„E de discutat ceea ce s-a întâmplat acolo? Poate să existe așa ceva în România? Se poate să aibă cineva o decizie de o așa manieră? Așa ceva greu se vede pe terenul de fotbal. Ce s-ar fi întâmplat dacă acest penalty ar fi fost dat pentru Universitatea Craiova?

Ce ar fi făcut Dan Petrescu, CFR Cluj sau Meme Stoica? Ziceau că sunt arbitrii din Craiova... Uite, decizii luate de ei care nu ne sunt favorabile. Uite ce penalty poate să existe în 2020! Avem atâtea camere, atâtea televiziuni... Cum să iei o asemenea decizie?! Sunt intrigat de o asemenea decizie. Mi-a spart retina ceea ce am văzut. O avem grea anul acesta. E foarte bine organizată această echipă. Va fi foarte greu cu FCSB-ul”, a declarat Cârțu pentru Fanatik.

Grație victoriei de luni, FCSB s-a distanțat de Craiova în fruntea clasamentului la două puncte. Oltenii au remizat în runda precedentă, scor 0-0 la Botoșani.

FOTO Mai clar decât la TV » Fotoreporterul GSP a surprins cadru cu cadru faza penalty-ului de la Gaz Metan - FCSB

+5 FOTO

Nu mi se pare că există un contact. Jucătorul de la FCSB calcă cu piciorul drept în exterior, îi fuge brazda de sub picior și după aceea cade. Nu am văzut niciun contact. Dacă îl rașcheta, cădea imediat. Te poți păcăli ca arbitru la o astfel de fază.
Ion Crăciunescu, în emisiunea „Digi Sport Special”

VIDEO Mihai Stoichiță, despre puștiul Octavian Popescu: „Mi-a plăcut, dar imaturitatea își spune cuvântul”

Citește mai multe știri despre Gaz Metan - FCSB 2-3:

Reacție furioasă după penalty-ul inventat care a decis Gaz Metan - FCSB: „Ne-au furat! Ce să mai zici?!” + analiza lui Ion Crăciunescu

Vești proaste pentru FCSB! Dennis Man și Florin Tănase s-au accidentat cu Gaz Metan

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
corectu
corectu  •  25 Noiembrie 2020, 07:53

Se observă că pe rând echipele se plâng de arbitraj.

leontin7777
leontin7777  •  25 Noiembrie 2020, 06:07

Nu au cum sa se integreze si sa joace bine cei veniti la Craiova dintr-un singur motiv, ei sunt la pamant cu conditia fizica, daca a observat cineva faptul ca, toti cei 10 jucatori de camp, din minutul 25 al meciului, numai pot alerga, nu au suflu, respira de zici ca e minutul 95....de ce?.....nea Caisa ala de preparator fizic, care e tinut in brate de Rotaru, vine staff nou, pleaca sau este demis, dar prostul echipei ramane, de ca e cica sifonar si dupa una, alta, habar nu are sa isi exercite meseria.....nu de prosti au plans Piturca si Bergodi, dar cand nu vrei performanta numai bate campii cu titlu de campioni...e inca departe de Craiova!

vandersaarh
vandersaarh  •  25 Noiembrie 2020, 01:54
Postat de stefy29 pe 24 Noiembrie 2020, 23:17

Episodul poate fi numit SUPARAREA clonei, clona mogosoaia.

pai vad ca este suparata clona csu.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează