FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB.

GAZ METAN - FCSB. Ce ghiulea! Ionuț Vînă e candidat la golul sezonului, după superexecuția de la Mediaș

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 22:05 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 22:25

FCSB a început meciul cu Gaz Metan fără cinci dintre titulari, însă asta nu i-a împiedicat pe jucătorii trimiși în teren de Toni Petrea să facă o primă repriză satisfăcătoare la Mediaș.

Iar unul dintre remarcați a fost însuși marcatorul unicului gol al primei reprize, Ionuț Vînă. Mijlocașul de 25 de ani, deseori criticat de patronul Gigi Becali pe durata acestui sezon, a reușit un gol splendid în minutul 21 al partidei. Vezi filmul execuției mai jos:

+2 FOTO

Capturi TV Telekom Sport

Acesta a pătruns vijelios la jumătatea terenului și a șutat imparabil de la peste 25 de metri, lăsându-l fără replică pe goalkeeper-ul Răzvan Pleșca.

Vezi AICI VIDEO cu reușita lui Vînă!

Reintră Vînă în grațiile lui Gigi Becali? 

A fost abia primul gol marcat de Ionuț Vînă în tricoul lui FCSB. În 33 de meciuri disputate în toate competițiile, mijlocașul achiziționat în urmă cu un an de la Viitorul nu izbutise să perforeze nici măcar o dată porțile adverse. A făcut-o la Mediaș, în mare stil, reușind golul care-l poate readuce în grațiile pretențiosului Gigi Becali. 

Vezi aici toate detaliile de la meciul Gaz Metan - FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează