FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB

GAZ METAN - FCSB // Gigi Becali, avertisment FRONTAL pentru Narcis Răducan înaintea de Mediaș: „Să nu faci asta!” + De ce e vinovat Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 18:10

FCSB joacă diseară, de la ora 21:00, cu Gaz Metan. La conferința de prezentare a noului antrenor de la FCSB, Becali și-a luat la țintă colaboratorii. Foștii și actualii. 

Becali s-a răzbunat pe Narcis Răducan după refuzul directorului sportiv de a participa la conferință. Oficialul a urmărit declarațiile alături de ziariști și Gigi i-a strigat la un moment dat: „Narcis, să nu-i dai echipa lui Edi (nr. Iordănescu, antrenorul de la Gaz Meta) pentru meciul de duminică!”.  

„Ei sunt naș și fin și Narcis a tot vorbit cu Edi în perioada asta, țaca-țaca mesaje încontinuu, dar i-am zis să-l lase în pace, să nu-i mai scrie, că Edi are prea mare filosofie de fotbal și nu vreau să i-o stric eu!”, a completat Becali.  
 

Iordănescu jr. a refuzat din nou postul de a antrena FCSB, înainte să fie ales Vintilă. Narcis Răducan mai discutase și cu Ionuț Badea, dar patronul l-a preferat pe Bogdan Argeș Vintilă.

Vezi AICI Gaz Metan - FCSB și clasamentul Ligii 1

Tot MM e vinovat

Mihai Stoica a plecat de două săptămâni de la FCSB și Becali tot pe el îl consideră vinovat pentru slăbiciunea lotului: „N-avem fundași centrali, că nu i-am adus pe Burcă și pe Cestor, m-am luat după MM. Asta e acum, nu mai contează, o să-i iau pe Pașcanu și pe Rus, să-i am în curte și să-i cresc”.  

Pașcanu, 20 de ani, e sub contract cu Leicester și n-a jucat niciodată vreun meci intercluburi la nivelul seniorilor. FCSB a ajuns la un acord cu Leicester pentru transferul definitiv al stoperului, ar mai trebui să vrea și jucătorul să semneze cu clubul lui Becali.  

Adrian Rus, 23 de ani, se află la Mol Fehervar, care l-a cumpărat în vară de la Academia Puskas cu 500.000 de euro. Selecționerul Contra susține că Mol nu-l va mai folosi pe Rus în prima echipă, de supărare că apărătorul a ales să evolueze pentru naționala României, nu pentru a Ungariei. 

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Bogdan Argeș Vintilă, imagine impecabilă la ultimul job: „E pe disciplină, face treabă la FCSB, dacă e lăsat” + Mesajul pe care îl repeta tinerilor fotbaliști și ce le-a zis la despărțire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  25 August 2019, 21:01

Daca scapati cu o remiza v-a pus Dumnezeu mina in cap !

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  25 August 2019, 20:44
Postat de roja_azul76 pe 25 August 2019, 20:33

Sper sa nu ai tu copii, mincinos patologic ce esti! FCSB=STEAUA....cine spunea asta cu câteva luni in urma?:((

DACA ETA stesua aveti o medie de 15 mii de stelisti la fiecare meci plus una din cele mai spectaculose Galleria din tara. Peluza sud . EU va rasfat numai in meciurile in ce representative Romania si atit. Cu giving m am obisnuit de ani buni de zile. Bine macar ca baga milioane in echipa Lui hagi I-a cumparat cei mai buni jucatori ca sa il impace dupa tevatura de acum 3 ani. Acum sa tevin la normal. Hai aragazul !

mosvasile
mosvasile  •  25 August 2019, 20:39

I-aauziAdica dupa GSP, MM ar fi "vinovat surpriza"?A naibii "surpriza", cand toata lumea stia ca intrigantul ala facea antrenamentele cu echipa, iar antrenorul doar cara mingiile si steguletele!Dar ce sa astepti de la "elevii"lui MM!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează