LIGA 1  ·  FCSB

GAZ METAN - FCSB / VIDEO Bogdan Argeș Vintilă, noul „secund” al lui Gigi Becali, conferință pe placul patronului: „Altă întrebare! Oricum nu mă luați în seamă” :)

Sambata, 24 August 2019

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) a susținut azi prima conferință de presă la FCSB. Antrenorul i-a făcut pe plac patronului Gigi Becali, evitând să răspundă la întrebările delicate.

  • Gaz Metan - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom și TV Look. 

La o zi după prezentarea oficială într-o atmosferă religioasă de la palat, Gazeta Sporturilor a titrat astăzi pe prima pagină despre Vintilă: „Patronul-antrenor și-a prezentat oficial noul său secund”. 

Antrenorul nu a ieșit din cuvântul patronului în prima zi la job și a încercat pe cât posibil la conferința dinaintea meciului cu Gaz Metan să devieze răspunsurile la întrebările „deranjante”. 

„Poate câțiva vor face mișto de mine. Cât timp am credință în Dumnezeu, nu mi-e teamă de nimic. Dacă aș accepta să merg cu domnul Becali la muntele Athos? Da, cu drag. Văd că se cam râde de tine când spui că ești religios. Noi le ducem pe toate mai departe”, a spus Vintilă în conferință. 

Vintilă a vorbit și despre problemele echipei

„Am luat echipa din mers, sunt doar de o zi aici. Eu pun pasiune și sunt sigur că jucătorii se vor ridica la nivelul renumelui echipei. Suntem la început de campionat. Trebuie să avem anumite priorități, dar e adevărat, nu e un loc de care să fim mulțumiți. Asta e, trebuie să urcăm.  

Sigur, ne-am gândit și la achiziții. Sunt lucruri de strategie. Nu putem spune acum cine vine și cine pleacă. Transferurile se fac atunci când se semnează. Sunt probleme de bucătărie internă. Am un lot bun și echilibrat”, a declarat Vintilă.

Vintilă: „Altă întrebare!” :)

Bogdan Argeș Vintilă a respectat sfatul primit de la Gigi Becali. Patronul i-a spus ieri, în conferință, să ocolească răspunsul când este întrebat despre despre alcătuirea echipei: „Altă întrebare! Nu vreau să comentez ce a spus domnul Conceicao sau altcineva despre echipă, despre schimbări. Orice aș spune chiar nu luați în seamă! Asta e viața”.

VEZI ȘI:

Bogdan Argeș Vintilă la FCSB // Nu există 3 mai slabi ca el! Mărunțișurile cu care se prezintă Vintilă la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Dan Puric: „am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”Reacția lui Becali

Libertatea

Comentarii (32)

alfabetta  •  25 August 2019, 12:35

Preotul nostru e mare fan FCSB.El ne/a explicat : La porunca Domnului, Noe a construit o barcă ( Arca lui Noe ) ptr a se salva el, familia lui și diferite animale, din fața potopului. Se pare că printre animalele lui Dumnezeu a fost primit și credinciosul Vintilă .

Grigoriu Laurentiu  •  25 August 2019, 11:06

Mai incetati cu prostiile astea, daca ar fi asa nu ar mai schimba antrenorul, ar face ca Hagi cu un antrenor secund de nu stiu cati ani Antrenorul secund nu conteaza decat in acte Becali nu este antrenor, dar nu ii place sa piarda si impune anumiti jucatori Este normal, pana si noi suporterii am vrea sa schimbam ceva la echipa noastra favorita Sigur Becali exagereaza, dar este echipa lui face ce vrea

ray51  •  25 August 2019, 09:50

Nu trebuie batjocorit crestinismul de catre nimeni. Nici de luat in deradere pe la interviuri. Fotbalul este un sport si nu un cult. Fotbalul trebuie practicat si nu vorbit/propovaduit ca o predica duminicala. Faceti spectacol din fotbal si nu un instrument ecleziastic. Nu le amestecati.

Vezi toate comentariile (32)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1