FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - HERMANNSTADT 1-1

GAZ METAN - HERMANNSTADT 1-1 // Edi Iordănescu, nemulțumit de egal: „Adversarul a fost anti-joc!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 20:26

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a comentat egalul formației sale, 1-1 cu Hermannstadt.

„Astăzi, prima repriză nu a aparținut nimănui. Noi nu ne-am mișcat suficient, nu am spart liniile, iar flancurile n-au funcționat împotriva unui adversar care a lăsat centrul jos. Așadar, în primul act jocul a fost anost. 

În schimb, în a doua repriză, adversarul a fost anti-joc, a cedat total! S-a marcat un gol contra cursului partidei, din cauza relaxării și naivității prezente în echipa noastră”, a declarat Iordănescu la TV Digi Sport.

Ionuț Larie (32 de ani, fundaș central), fotbalistul celor de la Gaz Metan, a comentat și el meciul din această seară. Fostul jucător de la FCSB sau CFR Cluj a criticat arbitrajul și a avut un discurs pesimist cu privire la viitorul formației sale:

„Un derby, fie el și local, este greu. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar mi s-a părut astăzi puțin penibil! Nu cred că mai e cazul să ne gândim la play-off, pentru că ne-au ajuns toate echipele”

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sibman
sibman  •  03 Noiembrie 2019, 12:00

Da Larie ai dreptate, arbitrajul a fost penibil. Chiar si tu ai scapat de o eliminare binemeritata.

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  02 Noiembrie 2019, 22:30

Iedishor ar trebui sa-si ia o pauza foooarte luunga

10157182091068962
Alexandra Smarandel  •  02 Noiembrie 2019, 22:16

Iordanescule,las-o mai moale,inafara de gol care a fost 90% norocos si bara lui Bus ,nu ati jucat mai nimic! Si despre ce antijoc vorbesti, cumva ar trebui sa se joace ca in curtea scolii ca sa dea multe goluri Gaz Metan? Sau cu jocul tactic nu prea le ai!Hai pa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează