FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

GAZ METAN - LAUSANNE 1-3 // I-a băgat în Tribunal! Înfrângere în amicalul cu echipa orașului unde se află TAS

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 10:36

Gaz Metan a pierdut marți, 1-3, în fața echipei orașului Lausanne, unde se află TAS, un eșec fără drept de apel.

Medieșenii au ars gazul de pomană, ieri, în primul amical al iernii și al anului, la o oră de mers de propriul hotel.

Neatenți în apărare, parcă cu gândul la plajă și la Mediterana de lângă cantonament, una dintre favoritele la Top 6 din Liga 1 a pierdut partida de verificare cu liderul ligii secunde helvete, Lausanne. 

"Bine că nu au venit și judecătorii!", au mai avut puterea să se amuze jucătorii Gazului, care, oricum, au fost biciuți verbal de către Edward Iordănescu. 

"Bine că voi vorbiți între voi, dar pe teren ce faceți? Voi comentați doar în afara jocului", s-a răstit tehnicianul la elevii săi. Doar Paul Costea, un tânăr de mare viitor, spun medieșenii, a mai atenuat gustul eșecului, prin reușita din final. 

Ioan Hora, sosit de la FCSB, n-a reușit nimic notabil. Nu i-a ieșit nimic. "Echipă numai de uriași, în plin proces de pregătire, joc greu. Să învățăm din această lecție", a comentat Edi la final.

Gaz Metan - Lausanne (Elveția, II) 1-3 

  • Au marcat: P. Costea (89) / Koura (28), Schneuwly (50, 76) 

  Gaz Metan (prima repriză): Pleșca - Velisar, M. Constantin, Nielsen, R. Romeo - Diakota, N. Roșu, Drăghici - Cardoso, Hora, Sg. Buș. 
Gaz Metan (repriza secundă): Batista - Pleașcă, R. Popa, Larie, Trif - Fofana, Droppa, P. Costea, Ciocan, Chamed – Ely Fernandes. Antrenor: Edward Iordănescu 
 

VIDEO // CANTONAMENT GAZ METAN » Cum se prezintă echipa condusă de Edward Iordănescu  

Vezi și: 

FOTO Hermannstadt - Winterthur 1-2 » Ca-n curtea școlii! Sibienii au luat gol la ultima fază

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează