LIGA 1  ·  GAZ METAN MEDIAȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2

GAZ METAN MEDIAȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2 // Viorel Moldovan a încercat să explice prima repriză mai slabă: „Deșeuri tehnice” :)

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 20:48

Viorel Moldovan (47 de ani) a obținut un punct cu Chindia Târgoviște la debutul în Liga 1, după meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-2.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Antrenorul dâmbovițenilor a explicat revenirea din a doua repriză.

„Am început puțin timorați partida. Am avut destul de multe deșeuri (?!) tehnice în prima repriză, am făcut prea multe cadouri. Ambele goluri au fost în urma unor pase greșite ale băieților mei.

La pauză le-am spus că putem reveni. După pauză am echilibrat lucrurile și am arătat altfel. Normal că mă bucur pentru acest punct scos. Când îl obții după ce ești condus cu 2-0, e cu atât mai satisfăcător”, a spus Viorel Moldovan, la TV Digi Sport.

„Trebuie să mai lucrăm la personalitate”

În ceea ce privește următoarele partide din Liga 1, fostul internațional a dezvăluit că va lucra mai mult pe partea de mental cu elevii săi.

„Mai avem mult de muncă. Trebuie să punem multe aspecte la punct. Văd și băieții că este un alt nivel, cu altă dinamică, altă rezistență. Noi trebuie să lucrăm mai mult la personalitate, la încredere. Mentalul face întotdeauna diferența. În orice sport, dacă ești bine mental, poți obține rezultate bune.

Ne-am dorit în Liga 1, jucăm, nu avem nimic de pierdut. Acest rezultat ne va da încredere și ușor-ușor o să ne familiarizăm și noi cu Liga 1”, a mai spus Viorel Moldovan.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV / Bogdan Ilie, din Liga 3, direct titular cu CS Universitatea, în Liga 1: „Prin muncă se pot face multe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 Despre impostură și Alina Gorghiu. Ce se ascunde în spatele unui CV în care a pretins că a făcut simultan un doctorat, deputăție, consiliere la stat și muncă la privat!
Libertatea
Comentarii (1)
Christian Ciuca  •  15 Iulie 2019, 21:14

va explic domnule jurnalist : Viorel a activat o mare perioada in Franta, aceasta expresie "déchets techniques" (deseuri tehnice) e frecvent uzitata vizavi de sportul-rege, daca dati un search pe google cu acea expresie veti vedea ca toti o utilizeaza tot timpul, traducerea ar fi "mingii pierdute aiurea".

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial
Eurosport
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
19:55 Europa League
Leverkusen Rangers
Digi 2, Look Plus, Telekom 1
19:55 Europa League
Sevilla - AS Roma
Digi 1, Look Sport, Telekom 2
22:00 Europa League
Wolves - Olympiakos
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Europa League
Basel - Frankfurt
Digi 4, Look Sport, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1