FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Gaz Metan Mediaș - Chindia Târgoviște 0-4, în etapa #30 din Liga 1. Gaz Metan, un nou CHIN(dia) în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 21:37 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 16:58

Chindia Târgoviște s-a impus categoric în deplasarea de la Mediaș, scor 4-0, la capătul unei partide dominată autoritar.

Toate rezultatele etapei #30 AICI

Eric de Oliveira, jucător emblematic al clubului Gaz Metan, a dat lovitura de start a primei partide de duminică din Liga 1. 

Răsturnare de situație în cazul lui Gaz Metan » Anunțul făcut de Eric
GAZ METAN
Răsturnare de situație în cazul lui Gaz Metan » Anunțul făcut de Eric

Chindia a fost echipa periculoasă în primele secvențe de joc, iar Chunchucov (4) a amenințat buturile cu o foarfecă. După ce a dominat categoric începutul de partidă, trupa lui Săndoi a deschis conturile la capătul primelor cinci minute de joc. 

Andrei Șerban a fost blocat în primă fază de Grosz, însă acesta nu s-a mai putut opune și la a doua încercare a tânărului de 21 de ani, care a găsit drumul spre primul gol al confruntării. Gazdele nu au ripostat după ce dâmbovițenii au preluat frâiele partidei și tot vizitatorii au trecut pe lângă gol. 

Dulca a finalizat cu latul pe lângă poarta lui Grosz, la o fază în care portarul medieșenilor nu a avut reacție. 

Festival la poarta celor de la Gaz Metan

Oaspeții au continuat să atace la poarta Mediașului, iar Florea (34), cu capul, a dublat avantajul Chindiei. Același Florea a mărit ecartul trei minute mai târziu, înscriind cu latul, din cădere, în poarta goală. 

Pericolul nu a fost îndepărtat, iar Chunchucov (42) a amenințat și el buturile, însă fără modificări pe tabelă. Florea (44) putea semna hattrick-ul, dar mingea expediată de acesta a depășit poarta, iar ultimul cuvânt al primei părți l-au avut cei de la Gaz Metan. 

Avram a încercat în minutele de prelungiri să îl învingă pe Căbuz, dar Chindia a scăpat cu fața cu curată și ai intrat cu trei goluri avans la vestiare. 

Chindia, primul meci în care marchează patru goluri în Liga 1

Tot Gaz Metan a fost echipa periculoasă și la întoarcerea de la cabine. Francisco Junior (48) și-a încercat șutul de la mijlocul terenului, dar mingea a trecut pe lângă poarta păzită de Căbuz. 

Passaglia (61) a vrut să îl surprindă pe Grosz, dar acesta a fost la post și a prins fără emoții. În căutarea marcării unui nou gol, Popadiuc (67) a șutat din unghi, însă nu a reușit să îl surprindă pe goalkeeper-ul ardelenilor. 

În cele din urmă, Gaz Metan nu a mai rezistat, iar Popadiuc (77) și-a pus și el numele pe lista marcatorilor, șutul său deviat învingându-l pe Grosz. Pițian (89) a vrut și el să puncteze, dar mingea expediată de acesta a depășit transeversala. 

S-a terminat 4-0 pentru trupa lui Emil Săndoi, care bifează cea mai clară victorie a ei în Liga 1, în timp ce pentru Gaz Metan Mediaș agonia este prelungită și după acest meci, clubul de pe Târnave nemaicunoscând gustul succesului de opt etape.

Clasament actualizat după Gaz Metan - Chindia 0-4

Gaz Metan Mediaș - Chindia Târgoviște 0-4, live 

Gaz Metan Mediaș - Chindia Târgoviște, echipele de start

GAZ METAN: 99. Grosz - 27. Kanda, 14. Avram, 13. Mathaus, 98. C. Maxim - 34. D. Iancu, 19. Harfaș - 70. Șteau, 23. D. Ursu, 11. P. Costea - 15. Gașpar
REZERVE: 1. Bumbar, 5. Domșa, 20. Covaci, 24. Câmpean, 77. Noian, 2. Tala, 25. Matricardi, 8. Santos Da Silva
ABSENȚI: Buzbuchi, Dobrescu, Chamed, Irobiso (au înaintat memorii)
ANTRENOR: Flavius Boroncoi

CHINDIA: 33. Căbuz - 16. Butean, 22. Pițian, 6. P. Iacob, 20. Roumpoulakou - 77. A. Șerban, 8. M. Dulca, 4. Passaglia, 14. Sila - 11. D. Florea, 10. Chunchucov
REZERVE: 1. D. Moldovan, 21. Atanase, 59. Popadiuc, 7. Corbu, 5. Celea, 2. Martac, 23. Kocici, 86. D. Rusu, 91. Cantave
ABSENȚI: Baxevanos (accidentat), Căpușă (incert)
ANTRENOR: Emil Săndoi

Stadion: Gaz Metan (Mediaș)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare) / A1: Bîrdeş Romică (Piteşti - Argeş), A2: Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj - Timiş)

Albanezul Simos Roumpoulakou, fundașul Chindiei, vorbește despre viața în țara noastră: „N-am ce reproşa României”
CHINDIA TÂRGOVIȘTE
Albanezul Simos Roumpoulakou, fundașul Chindiei, vorbește despre viața în țara noastră: „N-am ce reproşa României”

VIDEO Emil Săndoi înainte de deplasarea de la Mediaș

Întâlnim o echipă cu probleme. Ne pare rău că sunt echipe care ajung în situații de genul ăsta. Nu aș vrea totuși să comentez ce se întâmplă acolo. Pe noi ne interesează punctele puse în joc. Este o luptă acerbă, ca și în play-off. Orice punct este important pentru noi - Emil Săndoi, antrenor Chindia

🗜 Declarații ale antrenorului echipei noastre, Emil Săndoi, înaintea jocului cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 30-a a...

Publicată de AFC Chindia Oficial pe Vineri, 4 martie 2022

VIDEO Cătălin Căbuz: „Sperăm la cât mai multe victorii în continuare”

Trebuie să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte. Atmosfera este bună, bine că a ieșit victorie cu UTA. Sperăm la cât mai multe victorii în continuare. Îmi doresc să îmi fac treaba în fiecare meci și să îmi ajut echipa. În play-out o să fie o luptă foarte strânsă, dar sperăm să terminăm cu bine. - Cătălin Căbuz, portar Chindia

🗜 Cătălin Căbuz, declarații înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, programat duminică, ora 15.00, în deplasare: "...

Publicată de AFC Chindia Oficial pe Vineri, 4 martie 2022

Citește alte știri din Liga 1

Lovitură pentru Adrian Mutu la primul meci pe banca Rapidului » „S-a rupt” după doar 4 minute

Otto Hindrich, portarul de la CFR Cluj, s-a plâns în presa maghiară: „Coechipierii se uită urât la mine și mă ceartă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  06 Martie 2022, 16:39

Daca targovistenii cistigau cu 10-0 nu era de mirare la felul exceptional, rapid, ofensiv, in care au jucat, aceasta echipa Chindia ar fi meritat clar sa joace playofful, pacat de cele 15 puncte pierdute pe deciziile eronate arbitrale, nu s-a dorit Chindia in playoff, trebuie schimbat acest sistem playoff-playout, gata , sa revenim la campionatul nostru traditional , 18 echipe , primele in Europa , ultimele la barajul retrogradarii.

gazistu
gazistu  •  06 Martie 2022, 15:31

pierdem la 2 goluri, 0-2 . HAI GAZU, HAI baietii!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close