FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan merge "ceas" în amicale: victorie la scor cu Pecs, 4-1

Florin Bratu a marcat un gol pentru Gaz Metan în amicalul cu Pecs
Florin Bratu a marcat un gol pentru Gaz Metan în amicalul cu Pecs

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 22:17

Trupa pregătită de tehnicianul Cristi Pustai a bifat în această seară al treilea amical din cadrul stagiului de pregătire centralizată din Ungaria.

Medieşenii s-au deplasat cîtiva kilometri de Debrecen, locul lor de cantonament, pentru partida de verificare susţină împotriva formaţiei maghiare Pecs. Gaziştii s-au impus cu scorul de 4-1, la fel ca şi în prima partidă susţinută sîmbătă.

Zaharia a deschis scorul în minutul 7, Eric a majorat diferenţa cinci minute mai tîrziu iar C. Petre a stabilit scorul pauzei în minutul 32. Fostul internaţional Florin Bratu a închis tabela în ultimul minut de joc, după ce maghiarii marcaseră golul de onoare la jumătatea reprizei secunde.

Meciul s-a desfăşurat pe durata a două reprize a cîte 60 de minute iar formula de start a fost următoarea: Pleşca - Zaharia, Akaky, Hoban, Pîrvulescu - Munteanu, Todea, Nikandro, Eric, Petre- Bawab. În partea secundă au mai evoluat Vîtcă, Buzean, Miclea, Dudiţă, Bratu, Lazăr şi Bozeşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kreax
kreax  •  29 Iunie 2011, 12:40

dar brazilienii ??? varuso lu eric si celalalt?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează