FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV După opt ani în Liga 1, italianul căsătorit cu o româncă semnează cu alt club

Roberto Romeo / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Roberto Romeo / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 14:18 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 14:19

După opt ani petrecuți la Gaz Metan, italianul Roberto Romeo (31 de ani) a ales să plece de la Mediaș. Din informațiile Gazetei, fundașul în vârstă de 31 de ani va semna cu U Cluj, locul 3 din liga secundă.

Cuprins de nostalgie, italianul și-a luat adio de la Gaz Metan printr-un mesaj emoționant:

„După opt ani petrecuți în Mediaș, cu bune și cu rele, a venit momentul să plec! Nu mi-e ușor, dar am ales împreuna cu familia sî merg la altă echipă

Aici a fost a doua mea casă, locul unde mi-am facut prieteni…Vă mulțumesc pentru tot, mulțumesc clubului Gaz Metan pentru toți acesti ani și va doresc mult succes în continuare!”, a transmis fotbalistul. 

Roberto Romeo e căsătorit cu o româncă

Roberto Romeo a acordat în luna decembrie a anului trecut un amplu interviu pentru Libertatea, unde italianul a relatat povestea lui de dragoste cu soția româncă, femeia despre care spune că i-a schimbat total existența. Elena și fetița lor, Chloe, l-au transformat dintr-un tânăr „neliniștit” într-un bărbat de casă, iar el e recunoscător pentru asta României.

„Soția, fetița, viața de familie de aici m-au convins să rămân în România. Practic, ele două mi-au dat un nou sens vieții, de aceea îi sunt recunoscător României. Această țară mi-a schimbat viața în bine. Soția mea, Elena, este româncă. 

Ne-am luat un apartament la Mediaș, trăim o viață liniștită aici. Ea este din Râmnicu Vâlcea, dar m-a urmat aici, apoi în viață. Fetița noastră, Chloe, care are trei ani și jumătate, a început grădinița la Mediaș. 

Cu soția vorbesc în italiană, ca să învețe și această limbă, dar ea vorbește mai bine românește. Eu o întreb în italiană, ea îmi răspunde în română. Învățăm, practic, unul de la altul”, a declarat Roberto Romeo, conform sursei citate.

Citește și alte știri din Liga 1:

Încă o plecare de la CFR Cluj! Fotbalistul semnează cu o echipă din Țările de Jos

Plecare de ultim moment în Liga 1: „Încetăm colaborarea pe cale amiabilă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează