FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI 0-1

GAZ METAN - SEPSI 0-1 // Eugen Neagoe, după succesul de la Mediaș: „Am jucat cu inima și am câștigat meritat” » Antrenorul și-a făcut calculele pentru play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 19:41

Eugen Neagoe, tehnicianul lui Sepsi, a trasat concluziile la finalul partidei în care covăsnenii s-au impus pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-0. 

„Mi-am felicitat jucătorii, au arătat o atitudine extraordinară. Cred că victoria e meritată, am avut ocazii mai clare decât cei de la Mediaș. Astăzi, cred că echipa mea a meritat victoria, iar băieții mei merită felicitați pentru atitudine și efort.

Am jucat cu inima, cum nu s-a întâmplat cu Voluntari (2-4) și Dinamo (0-1). Jucătorii sunt artizanii parcursului de până acum, chiar dacă și antrenorul are un rol important. Toți din club merită felicitați pentru parcursul foarte bun pe care îl avem după 24 de etape, chiar dacă am avut și unele sincope. Am demonstrat că avem un grup puternic și o echipă bună.

Mă gândesc la meciul următor, cu Sepsi, Hagi merită felicitări pentru munca de la Viitorul, dar eu îmi doresc foarte mult să câștigăm. Dacă reușim asta, aproape sigur vom fi în play-off”, a declarat Eugen Neagoe, la Look Sport. 

Sepsi se află în prezent pe locul 5, cu 36 de puncte. Covăsnenii mai trebuie să joace acasă cu Viitorul și în deplasare cu CFR Cluj. 

Citește aici cronica partidei Gaz Metan - Sepsi 0-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează